Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Επιδείνωση του καιρού από αύριο για Δευτέρα

Επιδείνωση του καιρού από τις μεσημεριανές ώρες και από τα βορειοδυτικά, με βροχές και καταιγίδες που μέχρι αργά το βράδυ θα επεκταθούν στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, περιμένουμε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά πολύ ισχυρά, κυρίως στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και πιθανόν στη Θεσσαλία. Τη νύχτα προς Τρίτη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός και στο Αιγαίο.

ΤΡΟΙΚΑ"Βόμβες" στις κύριες και επικουρικές συντάξεις

 Βόμβες   στις κύριες και επικουρικές συντάξειςΤεράστιες "μαύρες τρύπες" στα ασφαλιστικά ταμεία απειλούν κύριες και επικουρικές συντάξεις. Η κατάσταση χειροτερεύει ότι οι ρυθμίσεις που αποφασίστηκαν δεν αποδίσουν. Αυτή η κατάσταση σύμφωνα με πληροφορίες προβηματίζει τους δανειστές.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Έλληνας επιστήμονας «φωτίζει» τον μηχανισμό που γεννά τις γεωμαγνητικές καταιγίδες και το πολικό σέλας

Έλληνας επιστήμονας «φωτίζει» τον μηχανισμό που γεννά τις γεωμαγνητικές καταιγίδες και το πολικό σέλας
Μια ομάδα επιστημόνων στις ΗΠΑ, με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής Βασίλη Αγγελόπουλο, καθηγητή διαστημικής φυσικής του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας- Λος Άντζελες (UCLA), ανακάλυψαν την κινητήρια δύναμη και τον μηχανισμό στο γήινο μαγνητικό πεδίο, που τροφοδοτεί τόσο τις διαστημικές (γεωμαγνητικές) καταιγίδες, όσο και το θεαματικό σέλας στους πόλους του πλανήτη μας.

Αυτοπυρπολήθηκε πατέρας δύο παιδιών στο Θιβέτ

Ένας ακόμα πολίτης αυτοπυρπολήθηκε στο Θιβέτ ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της κινεζικής κατοχής. Ο 41χρονος άνδρας που ήταν πατέρας δύο παιδιών περιέλουσε το σώμα του με εύφλεκτο υλικό και στην πορεία έβαλε φωτιά. Αφού έτρεξε κατά μήκος κεντρικού δρόμου στην περιοχή Γκομάνγκ Γιούτσο, έπεσε στο οδόστρωμα όπου κατέληξε.

Αποκλειστικό: Όλο το πόρισμα του Αντεισαγγελέα για τη Χρυσή Αυγή

του Παναγιώτη Στάθη
Η δραστηριότητα μελών του κόμματος “Χρυσή Αυγή” εκτρέπεται των ορίων μεμονωμένων περιστατικών, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, υπονομεύει την αυθεντία του κράτους, προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και εσωτερική ασφάλεια της χώρας, εκθέτει τη δημοκρατική παράδοση και το νομικό της πολιτισμό, αλλά και τις απορρέουσες από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεσμεύσεις της...

Καταργεί 15.000 θέσεις εργασίας η Siemens

Ο γερμανικός βιομηχανικός όμιλος Siemens σκοπεύει να καταργήσει 15.000 θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο μέχρι το τέλος του 2014, όπως ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος της εταιρείας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Εντυπωσιακοί ελιγμοί στον αττικό ουρανό

Εντυπωσιακοί ελιγμοί στον αττικό ουρανό

ATHENS FLYING WEEK
Ακροβατικά που κόβουν την ανάσα, χαμηλές διελεύσεις πολεμικών αεροσκαφών, ελικόπτερα που στροβιλίζονται στον αέρα με εκκωφαντικό θόρυβο, ελαφρά αεροσκάφη σε άψογους σχηματισμούς, καθώς και ρίψεις αλεξιπτωτιστών ελεύθερης πτώσης, είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο δεύτερο διεθνές αεροπορικό σόου με τίτλο Athens Flying Week στο Τατόι, που ολοκληρώθηκε σήμερα.

Προεμφυτευτική διάγνωση: «Διαβάζει» τις γενετικές ανωμαλίες

Ελπίδα σε ζευγάρια που επιθυμούν να γίνουν γονείς με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, αλλά υπάρχει κίνδυνος να μεταφέρουν στα παιδιά τους κάποιο γενετικό νόσημα, δίνει η προεμφυτευτική γενετική διάγνωση.

Της Αμάλιας Κάππα

Λάρισα: Αναζητούνται οι δράστες της δολοφονίας 56χρονου


Το πτώμα 56χρονου άνδρα βρέθηκε το πρωί, από διερχόμενο πολίτη, σε οδό παράλληλη των σιδηροδρομικών γραμμών της Λάρισας. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και όπως διαπιστώθηκε το θύμα φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και τραύμα από τέμνον όργανο στο λαιμό.

Ένας 19χρονος έκανε τον ελεγκτή του ΣΔΟΕ

Έναν 19χρονο ειδικό στις πλαστογραφήσεις εγγράφων συνέλαβαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη. Προσποιούνταν ότι είναι υπάλληλος του ΣΔΟΕ και είχε στην κατοχή του πλαστή ταυτότητα της ΕΥΠ, εισαγγελικά έγγραφα και άλλα πλαστά έγγραφα διαφόρων υπηρεσιών.

Υπεύθυνη για την παχυσαρκία η έλλειψη βιταμίνης D

Η παχυσαρκία συνδέεται άμεσα με την έλλειψη της βιταμίνης D καθώς, τα χαμηλά επίπεδά της, σχετίζονται με το αυξημένο σωματικό βάρος ή δυσχεραίνουν την απώλειά του.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ





news.gr
Μετέωρα, Καλαμπάκα. Η θέα του Φθινοπώρου από το πιο δυσπρόσιτο από τα Μοναστήρια, αυτό της Αγίας Τριάδας, γαληνεύει νου και σώμα…

Τουλάχιστον 15 νεκροί από τον σεισμό των 6,8 βαθμών στο Πακιστάν

Στους 15 ανέρχονται, μέχρι στιγμής, οι νεκροί από τη νέα ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το Σάββατο (28/09) στην επαρχία Μπαλουτσιστάν του Πακιστάν.

Δημητρακόπουλος: Δεν στέκουν νομικά οι διώξεις κατά του Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος έδωσε νωρίτερα μια νέα τροπή στην υπόθεση των συλλήψεων του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτών του κόμματος.