Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Σύγχρονη Μήδεια άφησε το παιδί της να πεθάνει


Σύγχρονη Μήδεια έγινε 37χρονη στη Θεσσαλονίκη, η οποία κατηγορείται ότι άφησε να πεθάνει το νεογέννητο βρέφος της, για να μην αποκαλυφτεί στον 61χρονο σύζυγό της ότι είχε μείνει έγκυος.

Του Κώστα Καντούρη
kantouris@hotmail.com

Nέα προγράμματα του ΟΑΕΔ για προσλήψεις ανέργων!

Οι προϋποθέσεις και τις προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων σε δύο νέα προγράμματα προσλήψεων για ανέργους από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Κίνα: 43 άνθρωποι νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Σαράντα τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα λεωφορείο και ένα βαν που μετέφερε εύφλεκτα υγρά συγκρούστηκαν στη νότια Κίνα, μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Σε 5 'ακριβές' δόσεις ο φόρος ακινήτων για 5,5 εκ. ιδιοκτήτες

Σε λιγότερες και ως εκ τούτου υψηλότερες δόσεις θα κληθούν να καταβάλουν 5,5 εκ. ιδιοκτήτες ακινήτων τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ).
Λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που καταγράφηκε στην εκκαθάριση του νέου φόρου, η αποπληρωμή του θα γίνει τελικά σε 5 μηνιαίες δόσεις και όχι σε έξι όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Στην Νυμφόπετρα Λαγκαδά πραγματοποιήθηκε το 40ημερο μνημόσυνο του Ιερομονάχου Ιγνατίου

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νυμφόπετρας Λαγκαδά πραγματοποιήθηκε σήμερα το 40ημερο μνημόσυνο του Μακαριστού Ιερομονάχου Ιγνατίου κατά κόσμο Ιωάννη Σαρόγλου. 
Το ιερό μνημόσυνο τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αρδαμερίου και Αγίου Όρους κ.κ. Θεοκλήτος  συνοδεία ιερέων των Μητροπόλεων Ιερισσού και Λαγκαδά.

Τελεσίγραφο τζιχαντιστών στους Χριστιανούς: Ασπάζεστε το Ισλάμ ή πεθαίνετε

«ΧΑΛΙΦΑΤΟ» ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΑΚ

Τελεσίγραφο στους χριστιανούς που κατοικούν στο βόρειο Ιράκ να δηλώσουν πίστη στο Ισλάμ και να πληρώσουν θρησκευτικό φόρο στους πνευματικούς ηγέτες της μουσουλμανικής κοινότητας ή να αντιμετωπίσουν το θάνατο, έθεσαν οι τζιχαντιστές αντάρτες του Ισλαμικού Κράτους που έχουν καταλάβει τη Μοσούλη.