Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Η παράδοση του Άνω Σταυρού μέσω της τεχνολογίας.

Εγκαινιάστηκε το νέο Λαογραφικό Μουσείο Άνω Σταυρού, στο κτίριο του ειδικά διαμορφωμένου πρώην δημοτικού σχολείου Άνω Σταυρού

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας παρέστη σήμερα στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, που διοργανώθηκαν στη Θεσσαλονίκη από την Περιφέρεια.

Εξειδίκευση των μέτρων που αφορούν στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ

Το «πρώτο ένσημο»: Οι νέοι έως 29 ετών που δεν έχουν προϋπηρεσία, όταν θα προσλαμβάνονται με πλήρη απασχόληση, θα ενισχύονται από την πολιτεία επί 6 μήνες με 1.200 ευρώ για όλη την περίοδο. Τα 600 ευρώ θα κατευθύνονται στους εργοδότες, μειώνοντας έτσι το μισθολογικό κόστος. Τα άλλα 600 θα πηγαίνουν απευθείας στο νέο και στη νέα, επιπλέον της αμοιβής τους, για να τα αξιοποιήσουν όπως οι ίδιοι θέλουν. Το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2022 σε συνέχεια νομοθετικής ρύθμισης που θα έρθει σύντομα στη Βουλή. Το πρόγραμμα: