Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΣΕΘ: Χωρίς προβλήματα η επιβίβαση από την μπροστινή πόρτα στα αστικά - Αυτοψία στα πρωινά δρομολόγια


Η πρώτη ημέρα της εφαρμογής του μέτρου για την επιβίβαση από την μπροστινή πόρτα στα λεωφορεία αστικής και περιαστικής συγκοινωνίας, κύλισε ομαλά σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου από τους οδηγούς των λεωφορείων στις γραμμές.

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Παλιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς


Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας σε τμήματα της Παλιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προσεγγίζει τη γαλλική αγορά μέσα από τη συμμετοχή της σε διεθνή τουριστική έκθεση στο Παρίσι


Στη διεθνή έκθεση τουρισμού IFTM Top Resa 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και αναδεικνύοντας το πλούσιο φυσικό και πολιτιστικό της απόθεμα.