Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών


Η απογραφή πληθυσμού - κατοικιών 2021, που γίνεται δέκα χρόνια από την προηγούμενη, επιστρατεύει, για πρώτη φορά, μία νέα μεθοδολογία για τη διενέργειά της. Θα γίνει πρωτίστως ηλεκτρονικά από τον κάθε πολίτη και γι’ αυτό έχει ως μότο το «Όλοι μετράμε». Θα συμπληρωθεί, ωστόσο από την παλιά μέθοδο της επίσκεψης απογραφέα στα σπίτια, αλλά μόνο για όσους δεν μπορέσουν να αξιοποιήσουν την ηλεκτρονική διαδικασία. Η όλη διαδικασία χωρίζεται σε δύο φάσεις.

Με 38 επιπλέον λεωφορεία ενισχύθηκε ο στόλος του ΟΑΣΘ

Τριάντα οκτώ επιπλέον λεωφορεία κυκλοφορούν από σήμερα, Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας περαιτέρω τον στόλο του ΟΑΣΘ.

Οι εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία συμμετέχουν στην 18Η ΔΕΒΘ


Οι εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία συμμετέχουν στην 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, από τις 25 έως και τις 28 Νοεμβρίου, στο Περίπτερο 15 της HELEXPO-ΔΕΘ, σταντ 7, όπου θα παρουσιάσουν νέες εκδόσεις, κυρίως ιστορικά και λογοτεχνικά βιβλία, ενδεικτικά από τα περίπου 100 νέα βιβλία που εκδίδουν κάθε χρόνο.

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με Δημοσίευση της 3ης Πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης προς ένταξη στο υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022