Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ με αυτό που θα διαβάσετε! Που πάνε οι εισπράξεις από τα διόδια;

Του Τ. Παναγιωτόπουλου (πολ. μηχανικού): 
Από πρόχειρους υπολογισμούς για ένα χιλιόμετρο ενός τμήματος εθνικού δρόμου πλάτους 20m…
το κόστος για την κατασκευή του ανέρχεται στο ποσό του 8.000.000 ευρώ.

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδες των ροφημάτων γάλακτος Mars και Milky Way

Την ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων ροφημάτων γάλακτος που παρήχθησαν στη Γερμανία και διακινήθηκαν στην Ελλάδα, έχει ξεκινήσει ήδη η επιχείρηση Mars Hellas S.A., καθώς ανιχνεύθηκε παρουσία του μικροοργανισμού Bacillus subtilis.

Φρίκη στη Ρόδο: Ζούσαν επί 10 μέρες με το πτώμα της μητέρας τους

Φρίκη και όχι μόνο προκαλεί η απίστευτη υπόθεση που έρχεται από την Ρόδο, όπου κόρη και γιος κρατούσαν για 10 ημέρες το πτώμα της μητέρας τους.

Μάλιστα, στην ερώτηση των γειτόνων που βρίσκεται η μητέρα τους, εκείνοι απαντούσαν πως κοιμόταν.

Ζάκυνθος: Πέθανε μετά από σπρώξιμο υπάλληλος ξενοδοχείου - Οργή και κατάρες για τον τουρίστα που συνελήφθη!



Την τελευταία του πνοή, άφησε χθες αργά το βράδυ, ο 51χρονος Ελληνας που το περασμένο Σάββατο τα ξημερώματα, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ύστερα από λογομαχία με Πολωνό τουρίστα, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λαγανά.

Ελλάδα: Η μασονία σε κρατικό μηχανισμό, στρατό, εκκλησία και παιδεία…


Ένα αόρατο δίχτυ πάνω από την Ελλάδα!
Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων.

Σώζει ζωές η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - Απετράπησαν 159 προθέσεις αυτοκτονίας


Σε διάστημα 42 ημερών, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέτρεψε 38 προθέσεις αυτοκτονίας ατόμων μέσω διαδικτύου, που έφτασαν αισίως τις 159 από την αρχή του έτους.Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενεργεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα σε 24ωρη βάση, για τον εντοπισμό συνανθρώπων μας, που τυχόν εκδηλώνουν πρόθεση αυτοκτονίας μέσω διαδικτύου.

Ο Σημίτης, το εβραϊκό λόμπι και ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου


Σοκάρουν οι καταγγελίες της αρχαιολόγου, Λιάνας Σουβαλτζή για το ρόλο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Σοβαρότατες καταγγελίες κατά της κυβέρνησης Σημίτη της περιόδου 1996 αλλά και εναντίον του ίδιου του τότε πρωθυπουργού, οι οποίες εγείρουν μείζον εθνικό θέμα, κάνει η γνωστή αρχαιολόγος, Λιάνα Σουβαλτζή, επικεφαλής από το 1989 μέχρι το 1996 των πολυσυζητημένων αρχαιολογικών ανασκαφών για την ανακάλυψη του Τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αίγυπτο.

Ενοπλος εισέβαλε σε γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ

Νεαρός άνδρας με καραμπίνα εισέβαλε στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη λίγο μετά τις 10 το πρωί, προκαλώντας πανικό στους υπαλλήλους και τους πολίτες που βρίσκονταν εντός του χώρου

Εκτός από ορθόδοξη, η εκκλησιά πρέπει να είναι και ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Άγιο Όρος.

Και επομένως παρέλκει κάθε επιπλέον σχόλιο περί σιωπηράς παραμονής δεκαλέπτου μπροστά στο εικόνισμα του Άξιον Εστί, περί ολονυχτιών και συμμετοχών σε Όρθρους, περί φιλοσοφικών και θεολογικών αναλύσεων και άλλα τέτοια δείγματα ορθόδοξης νομιμοφροσύνης – σε αντιδιαστολή πάντα με τις επίσημες (προερχόμενες μάλιστα από συνοδό του βουλευτή) διακηρύξεις περί αθεΐας.

Περισσότερη βιταμίνη D κατά της άνοιας

Oι άνθρωποι με σημαντική έλλειψη σε βιταμίνη D έχουν διπλάσιες πιθανότητες να εμφανίσουν άνοια.


Η μη πρόσληψη της βιταμίνης D από τον οργανισμό, συνδέεται με την εμφάνιση συμπτωμάτων γεροντικής άνοιας, συμπεριλαμβανομένης και της νόσου Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε στην αμερικανική επιθεώρηση «Νeurology». Μάλιστα, οι άνθρωποι με σημαντική έλλειψη σε βιταμίνη D έχουν διπλάσιες πιθανότητες να εμφανίσουν άνοια.

Τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την καρδιά σας...

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, πάνω από 17 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους λόγω καρδιοπάθειας...Ο αριθμός των θανάτων που οφείλονται σε καρδιαγγειακές επιπλοκές αναμένεται να ξεπεράσει τα 23 εκατομμύρια σε ετήσια βάση έως το 2030.

Ινδία: Ισχυρές βροχοπτώσεις «έπνιξαν» 1.500 χωριά

90 ΝΕΚΡΟΙ

Οι πλημμύρες που έχουν προκληθεί από τις ισχυρές βροχοπτώσεις στην περιοχή των Ιμαλαΐων έχουν κατακλύσει σχεδόν 1.500 χωριά στο βόρειο τμήμα της Ινδίας, σκοτώνοντας τουλάχιστον 28 ανθρώπους και αφήνοντας χιλιάδες άστεγους, ανέφεραν τοπικοί αξιωματούχοι την Κυριακή.

"Δεν ευθύνομαι εγώ που χάθηκε" υποστήριξε η μητέρα της 9χρονης που βρέθηκε στο Βόλο

Καταδικάστηκε η 23χρονη Ρουμάνα, η μικρή κόρη της οποίας βρέθηκε να περιπλανιέται μόνη της στους δρόμους του Βόλου. Τι υποστήριξε στο δικαστήριο


Ένα αληθινό δράμα ξεδιπλώθηκε πριν λίγες μέρες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, στο εδώλιο του οποίου κάθισε η 23χρονη μητέρα του 9χρονου κοριτσιού, που βρέθηκε από αστυνομικούς να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους της πόλης.

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης: 4η η Ελλάδα στον τελικό του κόμπο

Με την εθνική ομάδα να κατακτά την 4η θέση στον τελικό του κόμπο έκλεισε για τα ελληνικά χρώματα στα αγωνίσματα της συγχρονισμένης κολύμβησης το 32ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Ήχησαν οι καμπάνες στον Ι.Ν. του Αγίου Βουκόλου στη Σμύρνη για πρώτη φορά μετά το 1922

Ιστορικές στιγμές έζησαν το πρωί της Κυριακής στη Σμύρνη όσοι παραβρέθηκαν στην πρώτη μετά το 1922 τέλεση θείας λειτουργίας, που πραγματοποιήθηκε στον ανακαινισμένο Ιερό Ναό του Αγίου Βουκόλου.