Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τους αγώνες πάλης στον Σοχό



Συνεχίζοντας την παράδοση πραγματοποιήθηκε και φέτος το τριήμερο 28,29 και 30 Ιουνίου το πανηγύρι των Αγίων Αποστόλων στο Σοχό, με τους εντυπωσιακούς αγώνες πάλης. Πρόκειται για τους πιο φημισμένους αγώνες παραδοσιακής πάλης μετά της Ανδριανούπολης, στην Τουρκία.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας χρηματοδοτεί την αποκατάσταση και τον εκσυγχρονισμό του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών

 


Λύση στο πρόβλημα του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών δίνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της αποκατάστασης και του εκσυγχρονισμού του, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Συνάντηση εργασίας του Υφυπουργού Εσωτερικών Κωνσταντίνου Γκιουλέκα με τον πρύτανη του ΔΙ.ΠΑ.Ε. Σταμάτη Αγγελόπουλο


Σήμερα Δευτέρα 1-7-2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Υφυπουργού Εσωτερικών, υπεύθυνου για θέματα της Μακεδονίας και Θράκης κ. Κωνσταντίνου Γκιουλέκα με τον Πρύτανη του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, Καθηγητή Σταμάτη Αγγελόπουλο.

Ένα ακόμη ιστορικό καφενείο έκλεισε στη Νυμφόπετρα


Ένα ακόμη ιστορικό καφενείο έρχεται να προστεθεί στη λίστα εκείνων που έκλεισαν το τελευταίο χρόνο στη Νυμφόπετρα. Πρόκειται για το ιστορικό καφενείο «Κοκτσίδη» που οι συνθήκες επέβαλαν το άμεσο κλείσιμό του.

ΟΣΕΘ: Μέχρι τη ΒΙΠΕΘ και την πλατεία Αριστοτέλους η γραμμή 52

Τέσσερα δρομολόγια την ημέρα από την 1η Ιουλίου

Η γραμμή αστικής συγκοινωνίας 52 «Ν.Σ.Σ. - ΔΙ.ΠΑ.Ε. Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη - Σίνδος» τροποποιείται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζομένων και των επισκεπτών στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης.