Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ Αποδράσεις για σκι

Έτοιμα να υποδεχτούν τους επισκέπτες είναι τα χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας, τα οποία δίνουν την ευκαιρία στους Θεσσαλονικείς ακόμη και για ημερήσιες αποδράσεις, καθώς τα περισσότερα είναι σε κοντινή απόσταση από την πόλη.
 Του Φώτη Κουτσαμπάρη

Αλαβνική προπαγάνδα για την Κόνιτσα


Τα αλβανικά ΜΜΕ, συνεχίζουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά του εθνικισμού και ενισχύουν την ανθελληνική τους καμπάνια. 

Διαλύθηκε η ιταλική Βουλή - Σε τροχιά εκλογών η χώρα


Τη διάλυση της ιταλικής βουλής ανακοίνωσε σήμερα ο Ιταλός πρόεδρος, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, μια ημέρα μετά την παραίτηση του τεχνοκράτη πρωθυπουργού, Μάριο Μόντι.

Μαυραγάνης: Μαζέψτε αποδείξεις για το 2013


Μισθωτοί και συνταξιούχοι, ανεξαρτήτως εισοδήματος, θα έχουν και το 2013 την υποχρέωση να συλλέγουν αποδείξεις, ώστε να μην επιβαρυνθούν με πρόσθετο φόρο, τόνισε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης.

Αστυφύλακας εκτός υπηρεσίας συνέλαβε τσαντάκια


Ραντεβού με την… ατυχία είχε ένας 30χρονος Έλληνας που επιχείρησε να αρπάξει την τσάντα μιας 40χρονης γυναίκας ενώ περπατούσε στο κέντρο του Αγρινίου. Το θύμα έβαλε τις φωνές και ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην Ασφάλεια ανέλαβε αμέσως δράση, αν και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας!

Νέα συκοφαντική επίθεση καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή


Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκαθαρίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση Στρατούλη, ο οποίος είναι ήδη κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση. Οι νέες απόπειρες συκοφάντησης του Κινήματός μας είναι φαιδρές, ανυπόστατες και έχουν κάνει το πανελλήνιο να γελάει.

Εμφάνιζαν την Ελλάδα ως ... Ανταρκτική για να παίρνουν αποζημιώσεις


Η Ελλάδα πλήρωνε κάθε χρόνο 750 εκατ. ευρώ, ενώ η Γαλλία, μόλις 150 εκατ. ευρώ  Χιλιάδες στρέμματα στη χώρα μας είναι μόνιμα πλημμυρισμένα, χιονισμένα και κατεστραμμένα απο χαλάζι. Αυτή την εικόνα παρουσίαζαν επι χρόνια αγροτικά κυκλώματα για να παίρνουν τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, σύμφωνα με καταγγελίες του πρώην προέδρου του Θ. Σαρρή, όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής.

Είχε ρημάξει 37 σπίτια στη Β. Ελλάδα


Δεκάδες σπίτια σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα είχε "αδειάσει" ένας 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη.

Γκάλοπ - βόμβα για τα κόμματα και το πολιτικό σύστημα


Το «τέλος εποχής» για το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα της χώρας καταγράφει η έρευνα κοινής γνώμης της Marc, που πραγματοποιήθηκε για το «Εθνος της Κυριακής». Οι πολίτες εμφανίζονται απογοητευμένοι από την πολιτική κατάσταση που επικρατεί και προβλέπουν για το 2013 αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού σε ποσοστό 81,4%. Περισσότεροι από τους μισούς ερωτώμενους που συμμετείχαν στο πανελλαδικό δείγμα της έρευνας (54,5%) εμφανίζουν έντονη τάση αμφισβήτησης του πολιτικού συστήματος και επιθυμούν τη δημιουργία νέων κομμάτων.

Στη φυλακή αν σας κλέψουν το αυτοκίνητο!


Δεν φτάνει που θα σας κλέψουν το αυτοκίνητο σας,  κινδυνεύεται με φυλάκιση δυο χρόνων ή με προστιμο 3.400 ευρώ. Να λαμβάνεται τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης του αυτοκινήτου σας προειδοποιεί η αστυνομία διαφορετικά οι αρχές θα σας καταγγείλουν και θα κινδυνεύετε με φυλάκιση, πρόστιμο ή και τα δυο.

Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα


Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα, Σάββατο, με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και καταιγίδες στα δυτικά και στα νότια θαλάσσια και παράκτια κυρίως τμήματα. Χιονοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο.