Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Τα θέματα της Μακεδονίας και της Θράκης στο επίκεντρο της συνάντησης του Παύλου Μαρινάκη με τον Κωνσταντίνο Π. Γκιουλέκα


Μαρινάκης: «Τα όλο και περισσότερα παραδοτέα έργα στην Θεσσαλονίκη, την Μακεδονία και την Θράκη αντικαθιστούν τα πολλά λόγια των προηγούμενων δεκαετιών»

Ρυθμίζονται οι τεχνικές λεπτομέρειες για τους χώρους πρόσκαιρης στάθμευσης που θα δημιουργηθούν λόγω Fly Over


Οι τεχνικές λεπτομέρειες που απομένουν να ρυθμιστούν ώστε να δοθούν στην κοινή χρήση οι θέσεις πρόσκαιρης στάθμευσης, που θα διατεθούν περιμετρικά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, ήταν το βασικό θέμα το οποίο συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το Fly Over που συγκάλεσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας σήμερα, Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024, στο ΥΜΑΘ.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει τις πρωτοβουλίες για την τουριστική προσέγγιση της ιταλικής αγοράς


Στη διεθνή έκθεση τουρισμού , η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι της Ιταλίας, συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, στο πλαίσιο των δράσεων τουριστικής προβολής.

Παρουσιάστηκε το «Babybox», το νέο πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη στήριξη της μητρότητας και των νέων οικογενειών


Το «Babybox», το νέο πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που έχει ως στόχο τη στήριξη της μητρότητας και των νέων οικογενειών, παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου από την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνα Δερμεντζοπούλου.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας υπέγραψε τις αποφάσεις για τη λειτουργία των κοινωνικών δομών 24 Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, που εξυπηρετούν 23.000 πολίτες


Τη συνέχιση λειτουργίας όλων των βασικών κοινωνικών δομών, αλλά και της δημιουργίας νέων σε 24 Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, που καλύπτουν τις ανάγκες άνω των 23.000 ευάλωτων πολιτών διασφάλισε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από την υπογραφή των σχετικών αποφάσεων από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η ιστορία της Νυμφόπετρας στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος


«Τα βιβλία και τα αρχεία αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς ως φορείς πληροφορίας, γνώσης και συναισθημάτων αλλά και ως τεκμήρια της τεχνολογίας και των υλικών της εκάστοτε εποχής.