Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Δείτε όμορφες εικόνες από το Άγιο Όρος


Στουρνάρας: Απειλή άτακτης χρεοκοπίας


Σε νέα προειδοποίηση για τον κίνδυνο χρεοκοπίας και εξόδου της χώρας από το ευρώ, σε περίπτωση καταψήφισης του Προϋπολογισμού ή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, προέβη ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε παρέμβασή του στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, όπου συζητείται ο Προϋπολογισμός του 2013.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρόεδρος της HELLAS POWER, Β. Μηλιώνης


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή της υπόθεσης των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, ο Βασίλης Μηλιώνης, πρόεδρος της HELLAS POWER. Είναι ο 5ος κατηγορούμενος που παίρνει τον δρόμο της φυλακής για τις κατηγορίες της λαθρεμπορίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.

Εβδομάδα απεργιακών κινητοποιήσεων από τη Δευτέρα - Απεργούν ταξί και ΟΑΣΘ



Με την απεργία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τη Δευτέρα, ξεκινά μια εβδομάδα απεργιακών κινητοποιήσεων. Εικοσιτετράωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες εξήγγειλε από τη Δευτέρα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί, με επείγουσα ανακοίνωσή της.

Κλείνουν πολλά σχολεία στη Β. Ελλάδα λόγω κρύου


Και άλλα σχολεία, πέρα από αυτά της Φλώρινας, αναμένεται να κλείσουν τις ερχόμενες ημέρες στη Βόρεια Ελλάδα λόγω έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης. Τη δυσάρεστη αυτή βεβαιότητα διατύπωσαν δήμαρχοι της Β. Ελλάδας κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ Απέχουν από τα καθήκοντά τους οι υπάλληλοι των ΟΤΑ


Απέχουν σήμερα και αύριο από τα καθήκοντά τους οι υπάλληλοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ, παράλλήλα, σχεδιάζουν καταλήψεις ΧΥΤΑ.

Παρουσιάστηκε το Nokia 910


Αν ψάχνετε για ένα φθηνό τηλέφωνο αλλά δεν θέλετε να σταματήσετε να ελέγχετε μονίμως το twitter και το facebook όπου και αν βρίσκεστε, η Nokia έχει την λύση.
Η φινλανδική εταιρεία παρουσίασε σήμερα επίσημα το Nokia 910, ένα φθηνό και συμβατικό τηλέφωνο χωρίς οθόνη αφής και κάμερα αλλά με ενσωματωμένα προγράμματα Facebook και Twitter.

Μειώσεις 3 ταχυτήτων στις συντάξεις


ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Mεταξύ 5% και 15% θα κλιμακώνονται οι περικοπές των συντάξεων άνω των 1.000 ευρώ, όπως προβλέπει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Για τον υπολογισμό τους θα συνυπολογίζεται τόσο η κύρια όσο και η επικουρική σύνταξη.

Γέννησε... πάπιες η Εγνατία Οδός! ΦΩΤΟ


Αντιμέτωποι με ένα ασυνήθιστο θέαμα έρχονταν οι οδηγοί που κινούνταν επί της Εγνατίας Οδού στην Αλεξανδρούπολη κατευθυνόμενοι προς το αεροδρόμιο της πόλης, σύμφωνα με το ThrakiToday.