Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Κλειστά τα Τέμπη την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη για εργασίες συντήρησης

Κλείνει η εθνική οδός στο ύψος της κοιλάδας των Τεμπών, τη Τρίτη και την Τετάρτη (1 και 2 Απριλίου αντίστοιχα), από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.

Τετράωρη στάση εργασίας απόψε στους τηλεοπτικούς σταθμούς

Την κήρυξη τετράωρης στάσης εργασίας από τις 18.00 έως τις 22.00 για σήμερα Σάββατο, για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, οι οποίοι εργάζονται σε τηλεοπτικούς σταθμούς, αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Σ.Η.Ε.Α.), της Ένωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Π.Η.Ε.Α) και της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.Σ.Π.Η.Τ).

Δείτε τη συγκλονιστική αντίδραση 40χρονης που ακούει για πρώτη φορά! (video)

ΧΑΡΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Συγκλονίζει στο Ιντερνετ το βίντεο με τις αντιδράσεις μιας εκ γενετής κωφάλαλης γυναίκας που ακούει για πρώτη φορά, χάρη στα ηλεκτρονικά εμφυτεύματα που τοποθετήθηκαν στα αυτιά της.

Μυστήριο με εξαφάνιση δημοσιογράφου

ΑΠΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ

Τη μυστηριώδη υπόθεση εξαφάνισης της δημοσιογράφου, Θάλειας Χούντα, που κατήγγειλε στην αστυνομία ο σύζυγός της, ποινικολόγος Νίκος Μπούρας, διερευνά με ιδιαίτερη προσοχή η Ασφάλεια Αττικής.

Θεσσαλονίκη: Χαμός σε νοσοκομείο - Ο πατέρας προσπάθησε να μαχαιρώσει τον γιο του, για τα νοσήλια της γυναίκας του!

Γιατροί και νοσηλευτές προσπαθούσαν να σώσουν 36χρονο, από τα χέρια του ίδιου του, του πατέρα...
Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κρατείται 62χρονος ομογενής με την κατηγορία κατά τη διάρκεια λογομαχίας επιχείρησε να πλήξει με μαχαίρι τον ηλικίας 36 ετών γιο του.

Νοσοκόμος σκότωσε 3 ασθενείς και προσπάθησε να δηλητηριάσει άλλους 25

Ένας Βρετανός νοσοκόμος κατηγορείται ότι δολοφόνησε τουλάχιστον τρεις ασθενείς σε ένα νοσοκομείο κοντά στο Μάντσεστερ, στη βόρεια Αγγλία και αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ενώπιον δικαστηρίου, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ηλιακή τουαλέτα μετατρέπει τα “απόβλητά” σας σε κάτι… χρήσιμο!

Αμερικανός επιστήμονας σχεδίασε μια ηλιακή τουαλέτα, η οποία μετατρέπει περιττώματα σε χρήσιμα υλικά.

Χάρη σε μερικούς καθρέπτες και κάποια καλώδια οπτικών ινών, ο Καρλ Λίντεν, καθηγητής περιβαλλοντικής μηχανικής στο πανεπιστήμιο του Κολοράντο, μετατρέπει περιττώματα και ούρα σε βιοάνθρακα, μικρά μαύρα κομμάτια ύλης, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μπρικέτα κάρβουνου.

Ανησυχητικά τα επίπεδα χοληστερόλης σε μικρά παιδιά

Αμερικανοί ερευνητές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα επίπεδα χοληστερόλης των παιδιών. Δηλώνουν πως περίπου το ένα τρίτο των παιδιών βρίσκεται στο όριο ή ξεπερνά τους φυσιολογικούς δείκτες.

Τέσσερις κατηγορίες δικαιούχων κοινωνικού μερίσματος

Τέσσερις κατηγορίες δικαιούχων κοινωνικού μερίσματος
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ 
Τέσσερις είναι οι βασικές κατηγορίες δικαιούχων του «κοινωνικού μερίσματος» από το πρωτογενές πλεόνασμα, που οριστικοποιούνται στο πολυνομοσχέδιο το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή.

Καμπάνια ενημέρωσης του κοινού από τον ΕΦΕΤ για τη μείωση κατανάλωσης του αλατιού

Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του πληθυσμούως προς την ανάγκη μείωσης της κατανάλωσης αλατιού ξεκίνησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).Στο πλαίσιο αυτό, ο ΕΦΕΤ βρήκε σύμμαχο την Εταιρεία ΣΤΑΣΥ ΑΕ (Σταθερές Συγκοινωνίες) η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για συνεργασία των δύο φορέων στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας.