Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Ψηφίσθηκε το ν/σ του Υπ. Εργασίας «Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση για τη Νέα Γενιά.

Με 158 ψήφους υπέρ έναντι 141 κατά ψηφίσθηκε επί της Αρχής, τα άρθρα και στο σύνολό του, το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας «Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση για τη Νέα Γενιά: Εισαγωγή κεφαλαιοποιητικού συστήματος προκαθορισμένων εισφορών στην επικουρική ασφάλιση, ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία Ταμείου Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης και συναφείς διατάξεις» στην ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ.

Τριήμερο εθνικό πένθος για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη δήλωσε:

«Ο Μίκης Θεοδωράκης περνά πια στην αιωνιότητα. Η φωνή του σίγησε και μαζί του σίγησε και ολόκληρος ο Ελληνισμός. Όπως είχε γραφτεί και για τον Παλαμά, «όλοι είχαμε ξεχάσει πως είναι θνητός».

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση συνεδριακού τουρισμού “CONVENTA 2021”.

Ενθαρρυντικά μηνύματα για την επανεκκίνηση της τουριστικής αγοράς

Σε μία από τις πιο στοχευμένες εκθέσεις συνεδριακού τουρισμού στην Ευρώπη, στην έκθεση “CONVENTA 2021”, που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 26 Αυγούστου 2021 στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας, συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με φυσική παρουσία, ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας, σε συνεργασία με το “Thessaloniki Convention Bureau”.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού .

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α 18/03-09-2021) που ισχύει από την Κυριακή 05-09-2021.