Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 26 Απριλίου, το Σάββατο 27 Απριλίου, τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου και τη Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024, από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ενεργοποιείται η Κάρτα του Αγρότη


Από χθες, Τετάρτη 24 Απριλίου, μέχρι και τον Σεπτέμβριο ενεργοποιείται η «Κάρτα του Αγρότη» η οποία θα διατίθεται στους παραγωγούς (γεωργούς και κτηνοτρόφους), δικαιούχους αγροτικών επιδοτήσεων, εφόσον το επιθυμούν, μόνο με την αίτηση του ενδιαφερομένου προς τη συνεργαζόμενη τράπεζα που τηρεί τον λογαριασμό του. Μέσω της «Κάρτας του Αγρότη»:

“…και επί τα αυτά” με τον Φώτη Κουτσαμπάρη στο EURO TV


“…και επί τα αυτά” είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής του EURO TV με τον δημοσιογράφο Φώτη Κουτσαμπάρη, η οποία μεταδίδεται κάθε Παρασκευή 19.30’ με 20.30’.

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση στον ΟΣΕΘ για την αστική συγκοινωνία στο Λαγκαδά



Ποια θέματα συζήτησε ο Γιάννης Τόσκας με τη δήμαρχο Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου

Συνάντηση με τη δήμαρχο Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου, είχε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Γιάννης Τόσκας. Κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε παρουσία και του Θεόδωρου Καράογλου αλλά και της συγκοινωνιολόγου του ΟΣΕΘ, Χ. Κωνσταντινίδου, «τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα ενσωμάτωσης περιοχών στην εξυπηρέτηση, της συμπερίληψης κοινοτήτων του δήμου στην αναδιαρθρωμένη αστική συγκοινωνία, ενόψει των εξελίξεων αφενός της λειτουργίας του μετρό Θεσσαλονίκης στα τέλη της χρονιάς αλλά και του φιλόδοξου διαγωνισμού συγκοινωνιακού έργου της προσεχούς δεκαετίας για την περιαστική ζώνη Θεσσαλονίκης που προωθεί ήδη ο ΟΣΕΘ».