Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Με πλαστές βεβαιώσεις εργοδοτών δόθηκαν 4.000 συντάξεις

Οι βεβαιώσεις δόθηκαν από ανύπαρκτες επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις που είχαν βάλει «λουκέτο» χωρίς να έχουν καταβάλει εισφορές

Συλλήψεις στα Τρίκαλα για εσκεμμένο μεθύσι σε ανήλικη

Απέδωσε το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας Τρικάλων και ήδη συνελήφθησαν Τρικαλινός και Πολωνός που τα ξημερώματα της προηγούμενης Παρασκευής, μέθυσαν... 13χρονη Τρικαλινή.

Μείωση εφάπαξ ή αύξηση εισφορών σε 21 Ταμεία - Τα παίρνει ως "προίκα" και η νέα κυβέρνηση!

- Μέχρι τον Ιούνιο πρέπει να γίνουν οι προσαρμογές
- Όλα προβλέπονται στο Μνημόνιο που δεσμεύει και την νέα κυβέρνηση
- Ταμεία χορηγούσαν εφάπαξ μεγαλύτερα από τις εισφορές των ασφαλισμένων
- Δείτε ναλυτικούς πίνακες

Χανιά: Δικαίωση χήρας με χρέη πάνω από 100 χιλιάδες από το Ειρηνοδικείο

Η γυναίκα που έχει γιο φοιτητή, χρωστούσε σε 6 τράπεζες!
Από δάνεια και πιστωτικές κάρτες, το χρέος της ξεπερνούσε τις 103 χιλιάδες ευρώ.
Η δανειολήπτρια σήκωσε το βάρος χρέωσης του αποθανόντος συζύγου της, προσπάθησε να ανταποκριθεί στις δανειακές της υποχρεώσεις, αλλά λόγω των διαφόρων αυξήσεων των τιμών σε αγαθά και ΔΕΚΟ, στην μείωση του εισοδήματος που είχε από την σύνταξη του συζύγου της,

Ατομικές συμβάσεις και μείωση μισθών που ξεπερνά το 30%

Αβεβαιότητα επικρατεί στην αγορά εργασίας, καθώς από την ημέρα της εφαρμογής του νέου νόμου για τις εργασιακές σχέσεις αυξάνονται οι ατομικές συμβάσεις εργασίας και επικρατούν ευέλικτες μορφές απασχόλησης.

Γυναίκα ψυχασθενής έσφαξε τη σύντροφό της και έφαγε το μπούτι της

Η Εισαγγελία της Αγίας Πετρούπολης ανακοίνωσε σήμερα ότι σύντομα θα ξεκινήσει η δίκη μιας 27χρονης Ρωσίδας, "η οποία δολοφόνησε με πολλές μαχαιριές τη σύντροφό της, ενώ κατόπιν...έφαγε τμήμα του μηρού της".

Θεσσαλονίκη: Φωτιά έκαψε δυο άλογα στη Νέα Μηχανιώνα

Τα δύο άλογα κάηκαν ζωντανά σε αποθήκη-στάβλο...Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 2 το απόγευμα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και πήρε γρήγορη διαστάσεις λόγω του εύφλεκτου υλικού της διατροφής των ζώων, κυρίως σανό.

Ο Παπουτσάκης απέτυχε

Ο Απόστολος Παπουτσάκης είναι ο 1ος πρόεδρος της Superleague που με ταυτόχρονη παρουσία του στην προεδρία της Superleague και στην ΠΑΕ Εργοτέλης, η ομάδα του υποβιβάζεται. Ο Εργοτέλης, τελεσίδικα χθες, έπεσε στην football league, ακολουθώντας Δόξα Δράμας και Παναιτωλικό. Αυτό αποδεικνύει πως ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας δεν κοίταξε να επηρεάσει καταστάσεις και θεσμούς, προς τιμή του, ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή της ομάδας του στην 1η κατηγορία με εξωαγωνιστικό τρόπο.

Ένα θέμα την ημέρα από τον κ. Βενιζέλο, που κάνει ότι δεν ακούει τον Τόμσεν

Γράφει η
Σοφία Βούλτεψη
«Ένα θέμα την ημέρα»: Για όσους δεν θυμούνται – για την ακρίβεια προσπαθούν να ξεχάσουν – την στρατηγική Παπανδρέου στην προ του 2009 περίοδο του «Λεφτά υπάρχουν», υπενθυμίζω πως αυτή ήταν και τότε η επικοινωνιακή πολιτική.

Άρνηση Τσίπρα να εμφανιστεί στο MEGA

Με μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αρνήθηκε την πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, να εμφανιστεί στο δελτίο.
Ο κ. Τσίπρας καταλογίζει μεροληψία εναντίον του, καθώς σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι το κανάλι τον έχει αποκλείσει εδώ και 1,5 χρόνο από κάθε εκπομπή του.

Τον είδε κανείς να πεθαίνει;

Την 23η Απριλίου του 1998, η πολιτική καρδιά της Ελλάδας σταμάτησε να χτυπά. Γιατί η απώλεια του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, ήταν μια στιγμή από εκείνες μπροστά στις οποίες η Ιστορία κοντοστέκεται. Και ένα ολόκληρο έθνος θυμάται.

Δημόσιο: οι απολύσεις και οι μειώσεις μισθών έρχονται... μετά την κάλπη

Μπορεί να γίνεται διαγωνισμός... μειώσεων μισθών και παροχών, όμως ως χώρα έχουμε υπογράψει το μνημόνιο και έτσι μόνο με βάση την περικοπή δαπανών 2,06 δισεκατομμυρίων που πρέπει να γίνει ως τον Ιούνιο στο δημόσιο έρχονται και απολύσεις, αλλά και μειώσεις μισθών και συντάξεων.Δεν είναι μόνο τα ειδικά μισθολόγια, άλλωστε το ποσό που εξοικονομείται είναι μικρό.