Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Αυτοκτόνησε μέσα στην Παναγία των Παρισίων, γιατί δεν ήθελε τους γάμους ομοφυλοφίλων!


Άφωνοι έμειναν όσοι βρίσκονταν στην Παναγία των Παρισίων όταν είδαν έναν άνδρα να βγάζει ένα όπλο και να το στρέφει στον εαυτό του. Ο άνδρας που αυτοκτόνησε με πιστόλι σήμερα το απόγευμα μέσα στο ναό της Νοτρ Νταμ στο Παρίσι —γεγονός το οποίο προκάλεσε την άμεση απομάκρυνση όσων βρίσκονταν εντός του ναού— ήταν ένα μέλος της γαλλικής ακροδεξιάς που αντιτασσόταν στο γάμο μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου.

Γεύμα στα ασυνήθιστα εστιατόρια του κόσμου



Γεύμα στα ασυνήθιστα εστιατόρια του κόσμου
Το να ταξιδεύεις μπορεί να σου προσφέρει πολλά οφέλη. Ένα από αυτά είναι και η χαρά του να ξαφνιάζεις τους φίλους και την οικογένεια σου με λεπτομέρειες όπως που πήγες ή τι έφαγες.
Αν σας ενθουσιάζει η ιδέα του να προκαλείτε την έκπληξη και τον θαυμασμό των φίλων σας, σας προτείνουμε τα 10 πιο ασυνήθιστα εστιατόρια στον κόσμο. Από το ψήσιμο των κρεάτων σε ένα ενεργό ηφαίστειο μέχρι ένα γεύμα κάτω από το νερό, αυτά τα εστιατόρια θα σας προσφέρουν μια ανεπανάληπτη γευστική και κυρίως εντυπωσιακή εμπειρία.

Ταλαιπωρία ασθενών στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης


Χωρίς να υποβληθούν στις εξετάσεις ή τα χειρουργεία για τα οποία είχαν κλείσει ραντεβού πριν από καιρό, έφευγαν χθες οι ασθενείς που προσήλθαν στα νοσοκομεία «Άγιος Δημήτριος» και «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Της Νικολέττας Μπούκα

nikolettabouka@yahoo.gr

Αθώοι οι 3 φοιτητές του τμήματος χημείας του ΑΠΘ


Αθώοι οι 3 φοιτητές του τμήματος χημείας του ΑΠΘ

ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙO ΤΟ 2011
Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι τρεις φοιτητές του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ που κατηγορούνταν ότι «πρωταγωνίστησαν» σε επεισόδιο που είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2011 στο γραφείο του προέδρου του Τμήματός τους.

ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ


25 & 26 ΜΑΪΟΥ-ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Στις 25 και 26 Μαΐου η Δράση διοργανώνει το Ανοικτό Συνέδριό της (πολυχώρος HUBAλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα). Αυτό το συνέδριο αποτελεί μια ακόμα προσπάθεια ανοίγματος της Δράσης στην κοινωνία, με την ενσωμάτωση πολιτών που ξεκινούν από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, αλλά συγκλίνουν προς έναν στόχο:

5η η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ με τα καλύτερα νερά


Την πέμπτη θέση κατέλαβε η χώρα μας ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως προς την ποιότητα των υδάτων της για το 2012, σύμφωνα με την ετήσια αξιολόγηση του Ευρωπαϊκού Πρακτορείου Περιβάλλοντος. Στην πρώτη θέση ισοβαθμούν η Κύπρος και το Λουξεμβούργο ενώ ακολουθούν η Μάλτα και η Κροατία.

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ: «Ατζέντα για επαρκείς, ασφαλείς και βιώσιμες συντάξεις», σημαντική παρέμβαση του Κ. Πουπάκη με τροπολογίες


Με κεντρικό διακύβευμα τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των Συνταξιοδοτικών Συστημάτων και παράλληλη διαφύλαξη της επάρκειας των συντάξεων υιοθετήθηκε σήμερα, με μεγάλη πλειοψηφία από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Έκθεση Πρωτοβουλίας αναφορικά με μια «Ατζέντα για επαρκείς, ασφαλείς και βιώσιμες συντάξεις».

Ο Ήλιος σε «μπλε έκδοση»


H φωτογραφία της ΝΑSA που απεικονίζει τον Ήλιο σε μπλε χρώμα είναι πραγματικά μαγευτική και αποκαλύπτει μια αξιοπρόσεκτη λεπτομέρεια του φωτεινού αστεριού μας στην χρωμόσφαιρά του. Η χρωμόσφαιρα είναι το στρώμα της ηλιακής ατμόσφαιρας περίπου 250 μίλια έως 1.300 μίλια πάνω από την επιφάνεια του ήλιου, και βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη φωτόσφαιρα και κάτω από το στέμμα, όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα.

Τώρα που έγινε η οντισιόν, θα πάρει μέρος και στις ελληνικές εκλογές το Χόλυγουντ;


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Είναι τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός που έχει προκληθεί στον ΣΥΡΙΖΑ από τις χολιγουντιανές επαφές του Αλέξη Τσίπρα, που σε ανεπίσημο κείμενο του κόμματος αναλύεται η αύξηση της επιρροής Τσίπρα σε διεθνές επίπεδο και η αναγνώρισή του «ως προσωπικότητας με διεθνή αντίκτυπο και ρόλο». 

Όλα αυτά, επειδή ο Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν αποφάνθηκε πως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είναι «η ελπίδα της Ελλάδας», διότι «αυτός ο άνθρωπος θα κάνει την τεράστια διαφορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και ίσως και σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι στον Αλέξη καλή τύχη. Θα την χρειαστεί. Είναι σκληρό καρύδι. Θα τα καταφέρει». 

Χρέη 44,6 εκατ. ευρώ «ρυθμίζει» ο Δήμος Θεσσαλονίκης


Φρένο στον κίνδυνο κατασχέσεων περιουσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης από ιδιοκτήτες που η ιδιοκτησία τους απαλλοτριώθηκε και θα πρέπει να τους δοθεί η ορισθείσα αποζημίωση βάζει η δημοτική Αρχή με την ένταξή της στο πρόγραμμα εκκαθάρισης ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων. Την σχετική απόφαση ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο την Δευτέρα

State Department προς συγκυβέρνηση: “Πάρτε μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής”


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Μόλις το State Department έδωσε εντολή για άμεσα μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής, το πολιτικό σύστημα εφηύρε τον "αντιρατσιστικό" νόμο και τις αποβολές βουλευτών μας. Η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος έχει κάνει τους αμερικανούς να τρέμουν, γιατί είμαστε η μόνη δύναμη ανασχέσεως των ανθελληνικών τους σχεδίων.

Και το εφάπαξ «κουρεύουν» τώρα οι Εφορίες


Σε αυτόματη παρακράτηση των οφειλών προς το Δημόσιο από το ποσό του εφάπαξ που καταβάλλουν τα ασφαλιστικά ταμεία προχωρά η Εφορία μετά τις αυστηρές εντολές του υπουργείου Οικονομικών για άμεση είσπραξη των ληξιπρόθεσμων χρεών.

Εικόνες Αποκάλυψης στην Οκλαχόμα - 91 νεκροί από τους ανεμοστρόβιλους


Εικόνες Αποκάλυψης στην Οκλαχόμα - 91 νεκροί από τους ανεμοστρόβιλους

ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ 20 ΠΑΙΔΙΑ
Σε κατάσταση μέγιστης καταστροφής κήρυξε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την Οκλαχόμα, η οποία σαρώνεται από ανεμοστροβίλους. Μέχρι στιγμής 91 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, εκ ανάμεσά τους 20 παιδιά. Οι τραυματίες ανέρχονται στους 230, εκ των οποίων 45 παιδιά.