Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Διακοπή κυκλοφορίας στο επαρχιακό δίκτυο της Χαλκιδικής έφερε η κακοκαιρί. Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει.


Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου του νομού Χαλκιδικής προχώρησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώνεται στην περιοχή.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α 01/10-01-2022) που ισχύει από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.

Νέες ενισχύσεις 400 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο για το ενεργειακό κόστος

Από τη δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την περαιτέρω ενίσχυση νοικοκυριών και επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης:
Για έναν ακόμη μήνα η κυβέρνηση θα στηρίξει νοικοκυριά, αγρότες, αλλά τώρα και τις επιχειρήσεις μας απέναντι στην παγκόσμια αναταραχή στις τιμές ενέργειας.

Εγκρίθηκε ο χάρτης Περιφερειακών ενισχύσεων για την περίοδο 2022-27

Μετά από διαπραγματεύσεις με τις ευρωπαϊκές Αρχές που διήρκησαν όλο το 2021, εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο νέος χάρτης περιφερειακών ενισχύσεων για την περίοδο 2022-27. Επιτυγχάνεται ο στόχος για αυξημένα ποσοστά ενισχύσεων για Περιφέρειες της Πατρίδας μας, σε συνάρτηση με τις αναπτυξιακές ανάγκες τους και τις ιδιαιτερότητες των περιοχών δίκαιης μετάβασης.