Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα με τους Διοικητές της περιοχής ευθύνης του Γ' Σώματος Στρατού



Συνάντηση με τον Διοικητή του Γ' Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Αθανάσιο Γαρίνη και ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς, Διοικητές των μεγάλων Μονάδων της περιοχής ευθύνης του Γ' Σώματος Στρατού, είχε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Εργασίες συντήρησης στον κόμβο της επιχείρησης Κανελλόπουλος πριν από τον οικισμό του Λαγκαδά


Εργασίες συντήρησης στην 11η επαρχιακή οδό θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και για διάστημα περίπου τριών εβδομάδων.

Κατάργηση του τέλους χαρτοσήμου σε περισσότερες από 600 συναλλαγές



Η μεταρρύθμιση που εισάγει το Υπουργείο Οικονομικών αφορά στον εκσυγχρονισμό και στην απλούστευση ενός νομοθετικού πλαισίου που ισχύει εν πολλοίς από το 1931, στην πλήρη ψηφιοποίηση του και στην κατάργηση του - όπου απαιτείται-, ενώ αποτελεί δέσμευση της χώρας και ορόσημο στο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.