Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για τα επενδυτικά σχέδια επιχειρήσεων στην Μακεδονία και την Θράκη - Συνάντηση εργασίας Τάκη Θεοδωρικάκου-Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα στο ΥΜΑΘ


Για την επιτάχυνση των διαδικασιών αξιολόγησης και έγκρισης των επενδυτικών σχεδίων που υποβάλλονται στην Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του ΥΜΑΘ από επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον βορειοελλαδικό χώρο, συζήτησαν ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, στην συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησαν στο Διοικητήριο Θεσσαλονίκης, σήμερα Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024.

Εργασίες καθαρισμού στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών και στη συνδετήρια οδό (Προφήτη Ηλία – Αεροδρόμιο “Μακεδονία”)

Εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών και στη συνδετήρια οδό (Προφήτη Ηλία – Αεροδρόμιο “Μακεδονία”) θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.