Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πραγματοποίησε απόψε τα εγκαίνια της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης.


Με λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε απόψε η τελετή έναρξης της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ – Helexpo.

Την έναρξη της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης κήρυξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υπό την αιγίδα της οποίας τελεί ο θεσμός.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Χαλκηδόνας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Χαλκηδόνας.

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών από την Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων της Νέας Δημοκρατίας


Σήμερα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκδήλωση της ΔΕΕΠ ‘Α Θεσσαλονίκης και της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης στο Λευκό Πύργο στη νέα παραλία. Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο πανελλαδικής δράσης της Γραμματεία οικογενειακής πολιτικής και ισότητας φύλων της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την Παγκόσμια μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2021


Στις 28 Νοεμβρίου 2021 (Κυριακή) θα εορταστεί φέτος σε ολόκληρη τη χώρα η Εθνική Αντίσταση εναντίον των στρατευμάτων κατοχής 1941-1944 και η επέτειος της μάχης του Γοργοποτάμου.