Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Ταξίδι στην Κατερίνη: Ένας πανέμορφος προορισμός για όλες τις εποχές. Ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Κατερίνης και το εργοστάσιο εμποτισμού του ΟΣΕ στην περιδιάβασή σας

Αναλυτικός οδηγός για ένα αξέχαστο ταξίδι στην πρωτεύουσα της Πιερίας

Κατερίνη. Η πρωτεύουσα της Πιερίας, διαθέτει άφθονα πράσινα πάρκα, εξίσου άφθονες επιλογές διασκέδασης ενώ συνδυάζει ιδανικά και το βουνό με τη θάλασσα και τις οργανωμένες τουριστικές ακτές οι οποίες φτάνουν τα 80 χλμ. μήκος. Με δύο λόγια; Η Κατερίνη που βρίσκεται κάτω από τα φτερά του Ολύμπου, είναι ενδιαφέρων προορισμός όλες τις εποχές του χρόνου.

Hellenic Train: Νέα δρομολόγια από Δευτέρα 15.05.2023 -Την ίδια μέρα ενεργοποιούνται τα δρομολόγια Προαστιακού Θεσσαλονίκη -Λάρισα και Βόλου -Λάρισα

Η Hellenic Train ενημερώνει ότι, από τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023, εντάσσονται νέα δρομολόγια στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, με δύο (2) επιπλέον ζεύγη αμαξοστοιχιών Intercity, ένα εκ των οποίων εκτελείται με αμαξοστοιχία ETR470, και νέες ώρες αναχωρήσεων/αφίξεων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Αναδρομικά μισθών και συντάξεων: Άνοιξε η πλατφόρμα για τροποποιητικές δηλώσεις – Οδηγός με διευκρινίσεις από την ΑΑΔΕ


Σε λειτουργία βρίσκεται από την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 η πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων για αναδρομικά από μισθούς και συντάξεις που εισπράχθηκαν το 2022 αλλά και για αγροτικές ενισχύσεις ή για εισοδήματα από δικαστικές αποφάσεις που αφορούν την περίοδο 2015 – 2020.