Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης εγκαινίασαν το 4ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου

Ένα σύγχρονο σχολείο, που θα δώσει λύση στο πρόβλημα σχολικής στέγης στη Γαλήνη Ωραιοκάστρου, εγκαινίασαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Τις εναλλακτικές δραστηριότητες στον Όλυμπο παρουσίασε στη γερμανική αγορά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Με την παρουσίαση της νέας τουριστικής της καμπάνιας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ξεκίνησε στοχευμένες ενέργειες προβολής των θεματικών της προορισμών στο εξωτερικό.

Πρώτος σταθμός των προσπαθειών της ΠΚΜ ήταν η συμμετοχή σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 στο Ντίσελντορφ, όπου παρουσιάστηκαν οι εναλλακτικές δραστηριότητες στον Όλυμπο (αιωροπτέρηση, πεζοπορία, αναρρίχηση).

Πλήρης ελευθερία για τους εμβολιασμένους σε ψυχαγωγία και εστίαση

Από το ερχόμενο Σάββατο μπαίνει σε εφαρμογή ένα νέο πλαίσιο μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό. Οι αλλαγές αφορούν τα εξής:
Οι «κόκκινες» περιοχές θα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα, χωρίς επιπλέον μέτρα πέρα από αυτά που θα ισχύουν σε όλη την Επικράτεια. 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα.

Ανακοινώνεται ότι ο Μακεδονικός Αγώνας θα εορτασθεί φέτος την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021.

Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η τέλεση των Δοξολογιών, των Επιμνημόσυνων Δεήσεων, των ομιλιών στα σχολεία, των καταθέσεων στεφάνων στις έδρες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Περιφερειακών Ενοτήτων θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και υπό την αυστηρή τήρηση αυτών.

Δήμος Βόλβης: Ανάδοχος για τον βιολογικό σταθμό Σταυρού – Βρασνών

Καταρτίζεται η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία που θα ολοκληρώσει την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου σε Σταυρό και Βρασνά του δήμου Βόλβης

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το ΝΟΗΣΙΣ επιμορφώνουν ψηφιακά 600 άτομα της τρίτης ηλικίας στην Κεντρική Μακεδονία.

Τη νέα πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του ΝΟΗΣΙΣ για τα άτομα της τρίτης ηλικίας ανακοίνωσαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Πρόεδρος του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ Μιχάλης Σιγάλας.