Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Το Κατάστιχο της ΄Ηττας του Ερντογάν

Περί της ΄Ηττας του Ερντογάν

Ο Burak Begdil είναι ένας προικισμένος Τούρκος δημοσιογράφος.
Δημοκράτης, κοσμικός και αντίπαλος του θρησκευτικού φανατισμού, φορέας παιδείας, πνεύματος και δεξιοτεχνίας στον χειρισμό της γλώσσας –και της αγγλικής.

Σπέρνουν τον ΚΑΡΚΙΝΟ! Δείτε πως φτιάχνονται τα ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ Pringles


Για να κατανοήσουμε τη φύση των Pringles και άλλες μάρκες που στοιβάζονται, ξεχάστε την έννοια… ότι προέρχονται από πραγματικές πατάτες. Με κανένα αναγνωρίσιμο τρόπο…

Τουρκικά παζάρια με τρυπάνια και στο βάθος συνεργασία με τον ενεργειακό κολοσσό Shell

Σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο οι τούρκοι συνεχίζουν ακάθεκτοι να αναζητούν πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου, με την Ρουμανία να αποτελεί τον επόμενο σταθμό αναζήτησης, αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

Έκθεση φωτογραφίας και βίντεο "Προσκύνημα στον Πόντο"

Την ευκαιρία να δουν από κοντά ανέκδοτες εικόνες από το «προσκύνημα στον Πόντο» θα έχουν οι φίλοι της πίστεως και του ποδηλάτου, που θα επισκεφθούν...

Πέθανε ο Πολυχρόνης Ενεπεκίδης

Τον πρόσφατο θάνατο, στη Βιέννη, του γνωστού ιστορικού, συγγραφέα και καθηγητή πανεπιστημίου, Πολυχρόνη Ενεπεκίδη, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 97 ετών και η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί και να ενταφιαστεί στην Ελλάδα, επιβεβαίωσε σήμερα η ελληνική πρεσβεία στην Αυστρία. 

Εικοσιτετράωρη απεργία αύριο σε όλα τα λιμάνια της χώρας

Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν αύριο οι εργαζόμενοι στα λιμάνια, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίησή τους.

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) έχει προκηρύξει 24ωρη πανλιμενική απεργία, ενώ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς στο υπουργείο Οικονομικών, στην πλατεία Συντάγματος.

Στον εισαγγελέα για τα 230 κιλά κοκαΐνης

Συνοδεία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης, οι τρειςσυλληφθέντες για την ποσότητα των 230 κιλών κοκαΐνης που βρέθηκε μέσα σε κιβώτια με φρούτα σε διαμέρισμα στη Βούλα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Πέταξαν στο δρόμο ηρωίνη αξίας 300.000 ευρώ

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



Να «ξεφορτωθούν» την ηρωίνη, αξίας πάνω από 300.000 ευρώ, που μετέφεραν στο αυτοκίνητό τους αποφάσισαν δύο έμποροι ναρκωτικών στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας πετώντας τη στο δρόμο, την ίδια στιγμή που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από το κυνηγητός της αστυνομίας που τους καταδίωκε.

Αλβανία: 4 νεκροί σε κέντρο διασκέδασης με φερόμενο δράστη το γιο βουλευτή

Την παραίτησή της από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε στον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα η Λουίζα Τζουβάνι Παπαθανάση, μετά το μακελειό σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στα Τίρανα με τέσσερις νεκρούς, που φέρεται να προκάλεσε ο γιος της, Κονσταντίν, ηλικίας 26 ετών.

Έριξε το αυτοκίνητό του σε πεζούς και μετά βγήκε και τους χτυπούσε με λοστό


Ένας οδηγός έριξε σήμερα το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στην Ανατολική Ιερουσαλήμ προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον δέκα ανθρώπων, η κατάσταση του ενός από τους οποίους χαρακτηρίζεται απελπιστική ενώ δύο άλλων πολύ σοβαρή, έγινε γνωστό από μέλη των συνεργείων διάσωσης.

ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΜΕ LASER ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

«Φρένο» στο ροχαλητόσε ποσοστό που φθάνειμέχρι 90% βάζουν πλέον οι Ωτορινολαρυγγολόγοι με laserκαι ραδιοσυχνότητες!

« Η εξέλιξη της τεχνολογίας μας έχει εξοπλίσει και μπορούμε πλέον ανάλογα με την περίπτωση να μειώνουμε σημαντικά το προβληματικό ροχαλητό βελτιώνοντας τη ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας»τονίζει ο διαπρεπής χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος κ Παναγιώτης Καϊάφας.

Σπείρα είχε «ξαφρίσει» κοσμηματοπωλεία στη Θεσσαλονίκη

Την εξάρθρωση συμμορίας που διέπραξε ένοπλες ληστείες σε κεντρικά κοσμηματοπωλεία της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Ως μέλη της ταυτοποιήθηκαν έξι αλλοδαποί, ηλικίας από 25 έως 55 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Τελικά οι Ευρωπαίοι είναι «κακοί» ή «καλοί»;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Επειδή με πολύ μεγάλη ευκολία κάποιοι… κηρύσσουν την επανάσταση κατά της ΕΕ, υποστηρίζοντας πως δεν χρειαζόμαστε τους «κακούς» Ευρωπαίους και πως μπορούμε μια χαρά να τα καταφέρουμε μόνοι μας, σημειώνω μερικά μόνο από τα οφέλη του τελευταίου (μόνο) δεκαημέρου.

Βυζίτσα: Βόλτα σε ένα γνήσιο πηλιορείτικο τοπίο!

Ανακαινισμένα παλιά αρχοντικά, επιβλητικά πυργόσπιτα, που ενώνονται από ένα πλούσιο δίκτυο από πολύ καλά διατηρημένα καλντερίμια και ένα γνήσιο πηλιορείτικο τοπίο υποδέχονται τους ταξιδιώτες στην φιλόξενη Βυζίτσα.

«ΠΑΓΩΝΟΥΝ» 40.000 ΕΦΑΠΑΞ - ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ

Στον «πάγο» μπαίνουν μέχρι τον Μάιο 40.000 εφάπαξ.


Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», σημειώνεται εμπλοκή στις πληρωμές των εφάπαξ, καθώς οι υπηρεσίες των ταμείων αδυνατούν να υπολογίσουν τους συντελεστές βιωσιμότητας.

Κλείνει για δυο μέρες η κοιλάδα των Τεμπών

Κλείνει και πάλι η κοιλάδα των Τεμπών από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου και από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, προκειμένου να εκτελεστούν οι συνήθεις πλέον εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας. Οι εργασίες έχει προγραμματιστεί να συνεχιστούν μέχρι τις 14 του μηνός.