Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Οι πιο χρήσιμες συμβουλές αυτοπροστασίας στο διαδίκτυο – Τι μπορεί να αποκαλύψει ακόμα και ένα like


ΦΩΤΟ ΑΡXEIOY REUTERS

Ένα like στη φωτογραφία ενός φίλου, μπορεί να είναι ουσιαστικά μια υπόδειξη προς κάποιον τρίτο για τις προτιμήσεις μας, όσο υπερβολικό κι αν φαίνεται αυτό σε κάποιους. Ακόμη και το να συμφωνήσουμε με κάτι που έγραψε κάποιος τρίτος, παρέχει πληροφορίες για τις απόψεις μας.

Εργασίες συντήρησης στην 17η Επαρχιακή Οδό «Σοχού- Πολυδενδρίου – Ασκού» και την 18η Επαρχιακή Οδό «Στεφανινά – Λίμνη- Σκεπαστό- όρια Νομού προς Σέρρες» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης στην 17η Επαρχιακή Οδό και την 18η Επαρχιακή Οδό θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022.

Εκδήλωση για την κυκλική οικονομία στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα είδη ένδυσης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Απολογιστική έκθεση


Εκδήλωση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας / Peer Review με θέμα “Circular Economy in textiles and clothing” (Κυκλική οικονομία στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα είδη ένδυσης) διοργάνωσε διαδικτυακά το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας για λογαριασμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (δελτίο τύπου 07/10/2021: https://pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=35&pressid=22760) .

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό του ΕΦΚΑ


Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό του ΕΦΚΑ, που αποτελεί το επιστέγασμα των πρωτοβουλιών που έχουν ήδη αναληφθεί για την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία του πιο προβληματικού φορέα της Δημόσιας Διοίκησης, με τον οποίο συναλλάσσονται καθημερινά 2,5 εκατ. συνταξιούχοι και 4 εκατ. εργαζόμενοι.

Διευκρινήσεις σχετικά με τις επισκέψεις του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου σε Πακιστάν και Μπανγκλαντές


Η κυβέρνηση δεν υπέγραψε καμία συμφωνία με το Πακιστάν, αλλά αντιθέτως έθεσε τις βάσεις για την έναρξη τεχνικού διαλόγου προς διαπραγμάτευση πιθανής συμφωνίας που θα καλύπτει την επιστροφή όσων εισέρχονται παράνομα και τη θεσμοθέτηση νόμιμων οδών μετανάστευσης.