Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Φαίδων Γιαγκιόζης: Ο πλάτανος Σχολαρίου πάντα με γοητεύει.


«Όποτε τυχαίνει να πηγαίνω προς Καβάλα πάντα σταματώ και βλέπω τον πλάτανο. Είναι το μνημείο της φύσης που με γοητεύει» μας είπε σε πρόσφατη συνάντησή μας ο παλαίμαχος δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Φαίδων Γιαγκιόζης.

Η Ελλάδα αποκτά 7 Μικροδορυφόρους Παρατήρησης Γης εντός του 2026



Στο πλαίσιο του «Εθνικού Προγράμματος Μικροδορυφόρων» η Ελλάδα αποκτά εντός του 2026 επτά δορυφόρους για την παρατήρηση γης. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που χρηματοδοτείται από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 συνολικού προϋπολογισμού 60 εκατ. ευρώ με στόχο τα δορυφορικά δεδομένα και τα προϊόντα που θα προκύψουν από την επεξεργασία τους, να υποστηρίξουν τις προσπάθειες της χώρας μας σε ζητήματα που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

ΟΣΕΘ: Ασκήσεις επί χάρτου με τους δήμους για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστικών γραμμών


Μπαράζ συσκέψεων με τους φορείς της αυτοδιοίκησης το επόμενο διάστημα με στόχο την παρουσίαση του βασικού κορμού του σχεδίου και την αξιολόγηση των δικών τους προτάσεων - Οι οριζόντιες και οι κάθετες συνδέσεις

Συλλυπητήρια δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα για την απώλεια του Γιώργου Σγουράκη

«Από σήμερα φτωχότερη η Ελλάδα! Ένας άξιος δημιουργός, ο Γιώργος Σγουράκης, αυτός που κράτησε χρόνια ολόκληρα την τηλεοπτική εκπομπή “Μονόγραμμα” και παρουσίασε μοναδικές προσωπικότητες της χώρας μας, έφυγε από κοντά μας. Και άφησε πίσω του μια μοναδική παρακαταθήκη, έναν ανεξάντλητο πολιτιστικό θησαυρό.