Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Σκηνές... πολέμου στο Κίεβο με φωτιές και αίμα - Η αστυνομία περικύκλωσε τους διαδηλωτές - Προσοχή! Σκληρές εικόνες

- Εννέα νεκροί και 150 τραυματίες διαδηλωτές στο Κίεβο, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας
- Νεκροί δυο αστυνομικοί και 47 τραυματίες
- Έκκληση σε γυναίκες και παιδιά: Απομακρυνθείτε από την πλατεία Ανεξαρτησίας
- Τελεσίγραφο της κυβέρνησης στους διαδηλωτές να εκκενώσουν τα κτίρια που είναι υπό κατάληψη
- Η Ουάσινγκτον καλεί τον Ουκρανό πρόεδρο Γιανουκόβιτς "να βάλει ένα τέλος στις συγκρούσεις"
- Αντιδράσεις της Ρωσίας: Οι δυτικοί φταίνε για την κλιμάκωση της βίας στην Ουκρανία

Θαλάσσια αστική συγκοινωνία το 2017

Ένα έργο που σχεδιάζεται είκοσι οκτώ χρόνια και εξαγγέλλεται κατ’ επανάληψη την τελευταία δεκαετία… ξαναπαίρνει το δρόμο της υλοποίησης, με τους αρμόδιους να διαβεβαιώνουν αυτήν τη φορά ότι θα έχει ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια.

Του Φώτη Κουτσαμπάρη

ΔΟΜΗΜΕΝΑ Ο εισαγγελέας "δείχνει" τέσσερις πρώην διοικητές ταμείων

Να κριθούν ένοχοι για το κακούργημα της απάτης τέσσερις πρώην διοικητές ασφαλιστικών ταμείων, γιατί επένδυσαν σε δομημένα ομόλογα αξίας 280 εκατ. ευρώ, ζήτησε από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων ο εισαγγελέας Σοφοκλής Λογοθέτης.

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: "Kάθε ψήφος στην Ελληνική Αυγή είναι ένα χαστούκι στο καθεστώς της κλεπτοκρατίας"


Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Kάθε ψήφος στην Ελληνική Αυγή είναι ένα χαστούκι στο καθεστώς της κλεπτοκρατίας 
 Ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό "Ελλ"ηνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη", Αρτέμης Ματθαιόπουλος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

"Οι θλιβεροί υπηρέτες του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» θεώρησαν προκλητική τη κάθοδο της Ελληνικής Αυγής στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Εκδήλωση της ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή στην Αθήνα, στις 20 και 21 Φεβρουαρίου

Διήμερη εκδήλωση με θέμα  «Οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις των πολιτικών της Τρόικα, Δικαιώματα και η ελευθερία του Τύπου» θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της ευρωομάδας της Αριστεράς και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή, στο Ελληνικό Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Λεωφόρος Αμαλίας 8), στις 20 και 21 Φεβρουαρίου.

Καμία αλλαγή στη φορολογία των ένστολων - επιστρέφονται οι παρακρατήσεις

Εντολή στους συναρμόδιους υπουργούς για άμεσο φρένο σε όλες τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στην φορολόγηση του λεγόμενου επιδόματος υψηλής επικινδυνότητας για τους ενστόλους έδωσε ο πρωθυπουργός.

Με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, δεν πρόκειται να εφαρμοστούν αλλαγές στη φορολόγηση του «επιδόματος υψηλής επικινδυνότητας» για τους άνδρες και τις γυναίκες ενστόλους, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού την Τρίτη.

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, κ. Βάσω Κόλλια, στο πλαίσιο εφαρμογής της πολιτικής για την αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας κατά γυναικών, εγκαινιάζει το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας, στη Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014, στις 12.00 (οδός Αλεξανδρουπόλεως 10 - Ι. Κωλέττη & Σταθμού - τηλ. 2310 528984 & 528988).

Ξεκίνησαν οι επιδοτήσεις για τους σεισμόπληκτους

Αρχισε χθες η διαδικασία επιδότησης ενοικίου ή συγκατοίκησης για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων σε Αργοστόλι και Ληξούρι.

Αυτή η γυναίκα αφήνει μούσια επειδή..

Η 23χρονη Harnaam Kaur είναι μια γυναίκα που πάσχει από ένα σύνδρομο που την κάνει να έχει κανονική... γενειάδα!

Το πρόσωπό της γεμίζει τρίχες, αλλά εκείνη φαίνεται να αποδέχεται την κατάστασή της, από την στιγμή που έγινε μέλος της θρησκευτικής οργάνωσης Σιχ, η οποία απαγορεύει σε άνδρες αλλά και γυναίκες να κόβουν τις τρίχες από το σώμα τους.

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του Αρχιμανδρίτη

Eνας ανήλικος Ελληνας και ένας 24χρονος Γεωργιανός, είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι ύποπτοι που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του αρχιμανδρίτη στη Χώρα, τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ακυρώσει το μνημόνιο, διότι θα… παραλάβει «καμένη γη»!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, αρχηγός και οι περί αυτόν (αλλά και οι εσωκομματικοί διαφωνούντες) πρέπει να θεωρούν εαυτούς ιδιοφυίες παγκοσμίου εμβελείας.

Και όλους τους υπόλοιπους – εντός και εκτός συνόρων – ηλιθίους.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι, ενώ την μια μέρα λένε τα μεν και την άλλη τα δε (εκ διαμέτρου αντίθετα μεταξύ τους), θεωρούν πως όλοι οι υπόλοιποι έχουν προσβληθεί από ένα είδος πολιτικού αλτσχάιμερ και επομένως δεν θυμούνται τίποτε.

Νίκος Χουντής: Η Κυβέρνηση προωθεί το «ξεπούλημα» της δημόσιας περιουσίας,

  • Συμμετοχή Νίκου Χουντή σε εκδήλωση του Ε.Κ. για την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών “Right2Water”.
Σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προς τιμή   της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών right2water.eu, συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Επιτροπής Αναφορών (εισηγητής στη σχετική γνωμοδότηση)  ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, στις Βρυξέλλες την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014.

Θεσσαλονίκη: Γνωρίστε τον γηραιότερο επίδοξο ληστή των τελευταίων ετών που... τα έκανε θάλασσα!


Ο δράστης προκάλεσε πανικό στην Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης...

Επίδοξος ληστής, ετών 78, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για Γεωργιανό, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, αποπειράθηκε χθες το πρωί (17-02-2014) να ληστέψει κάβα ποτών και εμπορίας ξηρών καρπών στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Παγίδες στη φορολογική δήλωση – Δεκάδες αλλαγές από φέτος αυξάνουν το φόρο για όλους

- Επιπλέον 1,3 δισ. φόρους θα πληρώσουν φέτος οι φορολογούμενοι
- Καταργήθηκαν φοροαπαλλαγές και αφορολόγητο για τα παιδιά
- Μένουν τα τεκμήρια που διπλασιάζουν το φόρο
- Από 20 Μαρτίου ως τέλη Ιουνίου ηλεκτρονικά η υποβολή των δηλώσεων Κατά 1,3 δισεκατομμύρια είναι για φέτος οι φόροι που θα πληρώσουν τα 5,7 εκατομμύρια των Ελλήνων φορολογουμένων.

Οι αλλαγές στη φορολογία που ισχύουν όλες από φέτος φέρνουν τα πάνω κάτω και ουσιαστικά αυξάνουν το φόρο για όλους.

Νότια Κορέα: 10 νεκροί από κατάρρευση στέγης σε φοιτητικό πάρτι

23 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι που συμμετείχαν σε ένα πάρτι καλωσορίσματος για νέους φοιτητές νοτιοκορεάτικου πανεπιστημίου σκοτώθηκαν, όταν η οροφή του κτιρίου σε ένα ορεινό θέρετρο της Νότιας Κορέας κατέρρευσε αργά τη Δευτέρα, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.