Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ»

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΩΡΑ 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Π.Ε ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΔΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο ετήσιο Συνέδριο των Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων

Στην πρώτη ετήσια συνάντηση της γερμανικής τουριστικής βιομηχανίας που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας συμμετείχε η Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πανελλήνιο συνέδριο ανώτατων στελεχών ΟΤΑ κατά το τριήμερο 7 – 9 Νοεμβρίου

Πανελλήνιο Συνέδριο Ανώτατων Στελεχών (Γενικών Διευθυντών – Διευθυντών) που υπηρετούν σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης οργανώνουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Αντιδημαρχία Διαδημοτικής Συνεργασίας και Απόδημου Ελληνισμού. Το συνέδριο με τίτλο “Οργάνωση, στελέχωση και λειτουργία των Πρωτοβάθμιων Ο.Τ.Α.”, θα διεξαχθεί κατά το τριήμερο 7 – 9 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Capsis.

Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Κυκλική Οικονομία: Νέες δράσεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του έργου “INTERREG EUROPE CESME”

Στη διαδικτυακή συνάντηση εταίρων για την επίσημη έναρξη του έργου “CESME+”, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα INTERREG EUROPE, συμμετείχε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας για λογαριασμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021.