Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Τα επτά τρόφιμα που απαγορεύεται να καταναλώσει όποιος θέλει να χάσει βάρος [λίστα]

Υπάρχουν κάποια τρόφιμα τα οποία ακόμη και αν τα καταναλώνει κανείς σε μικρές ποσότητες σαμποτάρουν την οποιαδηπότε προσπάθεια για απώλεια βάρους. Μελέτες έχουν δείξει ότι για να χάσει κανείς κιλά δεν αρκεί μόνο να περιορίσει την ποσόττητα του φαγητού του αλλά και να καταναλώνει «ποιοτικές» τροφές, δηλαδή τροφές χωρίς πολλά και κορεσμένα λιπαρά και ζάχαρη.

Apple: Πούλησε 9 εκατομμύρια iPhone 5S και 5C το Σ/Κ

Ο τεχνολογικός κολοσσός Apple ανακοίνωσε ότι κατά το πρώτο διήμερο διάθεσης των έξυπνων τηλεφώνων iPhone 5S και 5C, πωλήθηκαν 9 εκατομμύρια συσκευές.
Ο αριθμός των συσκευών που πωλήθηκαν το σαββατοκύριακο, είναι ρεκόρ πωλήσεων για την εταιρία.

«Μπλόκο» σε 195 κιλά χασίς στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Κακαβιάς

Μεγάλη ποσότητα χασίς, 195 κιλά, με διαφορά 20 λεπτών εντόπισαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σε συνεργασία με συνοριοφύλακες από την Κόνιτσα, σε δύο διαφορετικά αυτοκίνητα, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Κακκαβιάς, αργά το μεσημέρι.

Μάριο Ντράγκι προς Νίκο Χουντή: «Είναι πολύ νωρίς να προβλέψουμε αν θα υπάρξει νέα επιμήκυνση ή νέο πρόγραμμα».

Παρά τα πιεστικά ερωτήματα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, για το αν είναι βιώσιμο το ελληνικό χρέος και αν θα χρειαστεί νέο Μνημόνιο, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), κ. Μάριο Ντράγκι, απέφυγε να απαντήσει, σημειώνοντας ότι «Είναι πολύ νωρίς να προβλέψουμε αν θα υπάρξει νέα επιμήκυνση ή νέο πρόγραμμα».

Νέες έρευνες: Έχει πετρέλαιο ο Θερμαϊκός;

Κάποιες πρώτες ενδείξεις για το εάν ο υποθαλάσσιος χώρος του Θερμαϊκού υποκρύπτει αξιόλογο εκμεταλλεύσιμο πετρελαϊκό κοίτασμα δεν μπορούν να υπάρξουν πριν από την πάροδο τουλάχιστον μιας τριετίας.

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΗΛΙΑΔΗ

Γιατροί συνταγογραφούσαν φάρμακα για... νεκρούς!

Το «πάρτι» στην Υγεία φαίνεται ότι συνεχίζεται, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σήμερα στους δημοσιογράφους ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής της τρόικας.

«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά»…

Τελικά, οι προφητείες των αγίων Γερόντων της Ορθοδοξίας αποκαλύπτονται ως οι καλύτερες "εφημερίδες", αφού έχουν κατορθώσει να καλύψουν τα αδιανόητα (για την εποχή τους) γεγονότα εκατοντάδες χρόνια πριν αυτά συμβούν.

Η Μέρκελ νίκησε! Και τώρα τι;

Είναι πλέον δεδομένο ότι η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, πατά σε σίγουρο έδαφος. Όλοι μιλούν για ιστορική νίκη της - και λογικό αφού ανέτρεψε κάθε προσδοκία και κατέκτησε το 41,5% των ψήφων- αλλά η πολιτική τάξη στη Γερμανία αποδομήθηκε και πιθανόν, το πολιτικό σκηνικό δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο.

Καλύπτει τον Ραντερμάχερ (Διευθυντή της Eurostat) η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις προκλητικές δηλώσεις του κατά της ελληνικής δικαιοσύνης.

Απάντηση Κομισιόν σε Νίκο Χουντή.
 Κάλυψη στον Διευθυντή της Eurostat, κ. Ραντερμάχερ, για τις προκλητικές δηλώσεις του κατά της ελληνικής δικαιοσύνης που ερευνά το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, προσφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μετά από απάντηση του Επιτρόπου, κ. Σεμέτα, στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Χουντή.

Δημοσκόπηση σοκ: Πρώτη η Χρυσή Αυγή στον Δήμο Αθηναίων!

Δελτίο τύπου
Ξεκαθαρίζουν οι αιτίες του βρώμικου πολέμου που κήρυξε το καθεστώς στην Χρυσή Αυγή. Κυβέρνηση, κόμματα και κανάλια μας χτυπούν καθημερινά με κάθε παράνομο και αντισυνταγματικό μέσο, γιατί η άνοδος του Κινήματος είναι ραγδαία.

Πρώτα ήλθε η κοινοβουλευτική νομιμοποίηση της Χ.Α. και μετά το κρυφτούλι μαζί της


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Με μια παροιμία και ένα αξίωμα θα μπορούσαμε να συνοψίσουμε τους λόγους για τους οποίους φθάσαμε στη σημερινή κατάσταση:

«Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες» και «πολιτική είναι η τέχνη του προβλέπειν».

Και τα δύο ίσχυσαν στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, όσον αφορά στην αντιμετώπισή της από μερίδα του πολιτικού κόσμου, όπως αυτός διαμορφώθηκε μετά τις τελευταίες διπλές εκλογές.

Η εφαρμογή της κυφοπλαστικής και στη χώρα μας

Άριστα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των καταγμάτων( κυρίως οστεοπορωτικών) της σπονδυλικής στήλης έχει η εφαρμογή της κυφοπλαστικής και στη χώρα μας τα τελευταία δέκα χρόνια.

Οι πιο διάσημοι πύργοι με ρολόι στον κόσμο

Οι πύργοι αυτοί χτίστηκαν σε σημεία σημαντικών ιστορικών γεγονότων
Έχετε σκεφτεί πόσες φορές, χάνοντας τον προσανατολισμό σας σε κάποιο ταξίδι, βρήκατε τη σωστή διαδρομή με τη βοήθεια ενός ψηλού πύργου με ρολόι;

Οι 13 αλλαγές σε συντάξεις, εισφορές και επιδόματα

ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Οι 13 αλλαγές σε συντάξεις, εισφορές και επιδόματα
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΤΟΥ
Σε... διαρκή μεταρρύθμιση θέτουν το Ασφαλιστικό η παρατεταμένη ύφεση, η κρίση εσόδων των Ταμείων και οι δημοσιονομικοί περιορισμοί που επιβάλλει το πρόγραμμα προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας.

«Ψαλίδι» σε 100.000 συντάξεις

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
Δεν αποφεύγουν τελικά τις περικοπές περίπου 100.000 διπλοσυνταξιούχοι, στους οποίους μέχρι τώρα δεν είχαν εφαρμοστεί πέντε ασφαλιστικές διατάξεις. 

Κένυα: Απειλούν να σκοτώσουν τους ομήρους

Απειλούν να σκοτώσουν τους ομήρους που κρατούν στο εμπορικό κέντρο Westgate του Ναϊρόμπι, οι Σομαλοί ισλαμιστές σεμπάμπ, δήλωσε εκπρόσωπός τους.
Οι σομαλοί ισλαμιστές σεμπάμπ απειλούν να σκοτώσουν τους ομήρους που κρατούν στο εμπορικό κέντρο Westgate του Ναϊρόμπι, δήλωσε εκπρόσωπός τους.

Νέες 48ωρες απεργίες καθηγητών και δασκάλων

Νέες 48ωρες απεργίες καθηγητών και δασκάλων

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΤΑ
Με γεμάτο το απεργιακό δελτίο ξεκινά η εβδομάδα, κατά των απολύσεων και της εφαρμογής του μέτρου της διαθεσιμότητας. Οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συνεχίζουν της κινητοποιήσεις τους με 48ωρη απεργία, σήμερα και αύριο, ενώ στις 12.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο υπουργείο Παιδείας.

ΙΚΑ: 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις από σήμερα

Με συντριπτική πλειοψηφία η Έκτακτη Ολομέλεια Προέδρων Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ στην Αθήνα, η οποία συνήλθε το Σάββατο, αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις από σήμερα.