Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Νεκρός ανασύρθηκε ο 52χρονος ψαράς

Τραγικό τέλος για τον 52χρονο που αγνοούνταν από χθες το βράδυ στη θαλάσσια περιοχή του Στρυμονικού Κόλπου. Ο άτυχος άνδρας εντοπίσθηκε νεκρός σήμερα, περίπου στις 19:00 μ.μ. σε απόσταση 500 μέτρων από το σημείο όπου εντοπίσθηκε η βάρκα του, σε βραχώδη περιοχή της ακτής των Κερδυλλίων. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου του 52χρονου, ενώ αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ακολουθήσει.
Zougla.gr

Κεραυνοί έπεσαν σε στέγες σπιτιών στο Καβαλαρι - Λαγκαδά και το Σταυροχώρι Κιλκίς.

Διακοπή ηλεκτροδότησης για μία περίπου ώρα από πτώση κεραυνών. Κεραυνοί έπληξαν και τις στέγες δύο κατοικιών, στο Καβαλάρι Λαγκαδά και στο Σταυροχώρι Κιλκίς. Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και στη δυτική Θεσσαλονίκη Τα καλοκαιρινά μπουρίνια που σημειώθηκαν τις νυχτερινές ώρες στη Βόρεια Ελλάδα στάθηκαν η αιτία σοβαρών προβλημάτων στη βόρεια Ελλάδα, την ίδια ώρα που η υπόλοιπη χώρα έβραζε στους 41 βαθμούς Κελσίου. Εξαιτίας των συνεχών κεραυνών, διακόπηκε για μια ώρα η ηλεκτροδότηση στις Σέρρες και στο νοσοκομείο της πόλης, καθώς και σε πολλές περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης. Κεραυνοί έπληξαν και τις στέγες δύο κατοικιών, στο Καβαλάρι Λαγκαδά και στο Σταυροχώρι Κιλκίς, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης πυρκαγιές στις κεραμοσκεπές, που σβήστηκαν γρήγορα, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.
News 247

Θρίλερ με αγνοούμενο αλιέα στην Ασπροβάλτα

Συνεχίζεται η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης ενός 54χρονου αλιέα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στη 01:00 τα ξημερώματα, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ασπροβάλτας, Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το Λιμενικό, λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε το σκάφος του άτυχου άνδρα. Στο σημείο βρίσκονται πλωτά του Λιμενικού αλλά και ιδιωτικά σκάφη.
Zougla.gr