Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – όρια νομού Καβάλας ( Λαγκαδίκια - Ρεντίνα)


Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- όρια νομού Καβάλας καθώς και στους κλάδους σύνδεσής της θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Το ΥΜΑΘ υποδέχθηκε την «Φλόγα της Αγάπης» και στέλνει μήνυμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εθελοντική αιμοδοσία


Το μήνυμα της ευαισθητοποίησης και της ενημέρωσης της κοινής γνώμης για την αύξηση των εθελοντών αιμοδοτών στην πατρίδα μας, ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει εθνική επάρκεια σε προσφερόμενο αίμα, μεταλαμπάδευσε και φέτος η «Φλόγα της Αγάπης», η οποία άναψε στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης, σήμερα, Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024, στο πλαίσιο της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Ημερίδα για την εισαγωγή καινοτόμων ειδικοτήτων στις δομές επαγγελματικής εκπαίδευσης και για τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας


Η εισαγωγή καινοτόμων ειδικοτήτων στις δομές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης καθώς και η διασύνδεση με την αγορά εργασίας αποτέλεσε το αντικείμενο ημερίδας, την οποία οργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω της Αντιπεριφέρειας Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε χτες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.