Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Συνάντηση εργασίας του ΥΜΑΘ Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιοτεχνιών Βιομηχανιών Έβρου Χρήστο Γιορδαμλή


Οι αναπτυξιακές δυνατότητες του νόμου Έβρου, τα επενδυτικά σχέδια που έχουν κατατεθεί από τοπικές επιχειρήσεις στον αναπτυξιακό νόμο και η τόνωση της ανταγωνιστικότητας των βιομηχανιών και των βιοτεχνιών της ευρύτερης περιοχής, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιοτεχνιών Βιομηχανιών Επιχειρήσεων Έβρου (Σ.Β.Β.Ε.Ε.) Χρήστο Γιορδαμλή, που πραγματοποιήθηκε στο ΥΜΑΘ χθες Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2024.

Δείτε που θα γίνουν εργασίες στο οδικό δίκτυο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης στην οδό Κομνηνών της Επαρχιακής Οδού 5 στη Δ.Ε. Σίνδου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην οδό Κομνηνών της Επαρχιακής Οδού 5 της Δ.Ε. Σίνδου θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 8 Αυγούστου και την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024, από τις 7.00 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Διαδοχικές συσκέψεις: Συνεδριάζει το Συντονιστικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης για το Fly Over - Ρυθμίσεις για το κυκλοφοριακό και την λειτουργία της αγοράς


Δυο διαδοχικές συσκέψεις του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το Fly Over, με αντικείμενο ρυθμίσεις άμεσης επέμβασης για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στην περιφερειακή οδό σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, την απρόσκοπτη λειτουργία της αγοράς, αλλά και τo ζήτημα των φορτοεκφορτώσεων, συγκαλεί ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, στο ΥΜΑΘ την Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024.