Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Δέκα άνθρωποι-τέρατα της φύσης


Δέκα άνθρωποι-τέρατα της φύσης

Αντισυνταγματική η τακτοποίηση των αυθαιρέτων νέας γενιάς


Αντισυνταγματικές έκρινε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), το σύνολο των διατάξεων του Ν. 4014/2011, που προβλέπει την τακτοποίηση των αυθαιρέτων νέας γενιάς, αλλά και την περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων και δραστηριοτήτων και την «εφεύρεση» του «Πράσινου Ταμείου».

ΥΠΟΙΚ: Συμφωνία για την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ


Δεκτή έγινε από το ΤΑΙΠΕΔ η βελτιωμένη -ύψους κατα πληροφορίες 652 εκατ. ευρώ- προσφορά που υπέβαλε ο όμιλος Emma Delta για την απόκτηση του 33% ΟΠΑΠ.

Δυτική Θεσσαλονίκη: Ψωνίζουν φτηνά από τη γειτονιά τους


Με μειωμένες τιμές από 30% έως 40% κυρίως σε ελληνικά προϊόντα αλλά και με προσφορές προσπαθούν να προσελκύσουν καταναλωτές τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη δυτική Θεσσαλονίκη. Η πρωτοβουλία τους, την οποία στηρίζουν και οι οικείοι δήμοι, είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθούν οι πωλήσεις κατά 30% έως 35% τους τελευταίους δύο μήνες.


ΤΗΣ ΦΑΝΗΣ ΣΟΒΙΤΣΛΗ

Κρήτη: Θρήνος για τον πατέρα που σκοτώθηκε για να σώσει το γιο του


Στη θλίψη έχει βυθιστεί το χωριό Πρεβελιανά στην Κρήτη λόγω του θανάτου του 42χρονου πολύτεκνου πατέρα, ο οποίος σκοτώθηκε εχθές στην προσπάθειά του να σώσει το 12χρονο γιό του από την ανατροπή του τρακτέρ.

Η Χρυσή Αυγή Απαντά στον Δήμαρχο Καμίνη



Καμίνης: Θα απαγορεύσω τη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση


Πρεμιέρα για το νέο νόμισμα των 5 ευρώ

Στις 2 Μαΐου θα κυκλοφορήσει σε ολόκληρη την Ευρωζώνη, μέσω των ταμείων των τραπεζών και των αυτόματων ταμειολογιστικών μηχανών (ATM), το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ.Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, οι προετοιμασίες για την εισαγωγή του νέου χαρτονομίσματος των 5 ευρώ, του πρώτου τραπεζογραμματίου της σειράς «Ευρώπη», έχουν ολοκληρωθεί.

Στο μικροσκόπιο 9.731 συντάξεις λόγω θανάτου


«Ύποπτες» θεωρούνται 9.371 συντάξεις λόγω θανάτου, μετά τις διασταυρώσεις των μητρώων συνταξιούχων που ανήκουν στο Δημόσιο και τις οποίες διενήργησε το υπουργείο Εσωτερικών.

Απεργία και συλλαλητήρια για την Πρωτομαγιά


Γενική απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ τιμώντας την εργατική πρωτομαγιά και απαντώντας παράλληλα στην απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρει την αργίατην ερχόμενη Τρίτη 7 Μαΐου.