Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Δίπλωμα οδήγησης από τα 17, εξέταση με κάμερες: Οι αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο.

Nέο πλαίσιο θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων για την έκδοση διπλώματος οδήγησης προβλέπει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Μεταφορών.
Nέο πλαίσιο για την έκδοση διπλωμάτων οδήγησης προβλέπει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Μεταφορών.

Εκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη Διεθνή Ημέρα του «Λευκού Μπαστουνιού»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Υγείας σε συνεργασία με το Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών διοργανώνουν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, στις 11 το πρωί ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Με Οδηγό στη Ζωή το Λευκό Μπαστούνι».

Ηλίας Καρακιαβούρογλου-Νυμφόπετρα: «Στα κάρα φορτώσαμε τα πράγματά μας και εγκαταλείψαμε την γενέτειρά μας».

Τα παιδιά του μεσοπολέμου δεν είχαν την τύχη να ζήσουν ανέμελα χρόνια. Πριν ακόμη γνωρίσουν καλά – καλά τη ζωή, ήρθαν τα άσχημα χρόνια της κατοχής και του εμφυλίου πολέμου ταράσσοντας τον ψυχικό τους κόσμο. Για αυτή την ταραγμένη περίοδο της ζωή του μας μιλά ο κ. Ηλίας Καρακιαβούρογλου κάτοικος σήμερα Νυμφόπετρας.

Ο Α. Τζιτζικώστας παρουσίασε το Βαρόμετρο Περιφερειών και Δήμων ΕΕ 2021.

Ο Α. Τζιτζικώστας παρουσίασε το Βαρόμετρο των Περιφερειών και των Δήμων της ΕΕ 2021 στην Ολομέλεια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών στις Βρυξέλλες – Συζήτηση με τον Πρωθυπουργό της Σλοβενίας Janez Janša

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, παρουσίασε το Βαρόμετρο των Περιφερειών και των Δήμων της ΕΕ για το 2021 και τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού στις τοπικές κοινωνίες της Ευρώπης, κηρύσσοντας την έναρξη της συνόδου της Ολομέλειας της Επιτροπής στις Βρυξέλλες, παρουσία Περιφερειαρχών και Δημάρχων από όλη την Ευρώπη.