Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Αποκρουστική εικόνα κάδου


Μπαίνουμε στο καλοκαίρι και εικόνες σαν τον κάδο που βλέπουμε στη φωτογραφία πρέπει να εκλείψουν, διότι αποτελούν υγειονομική βόμβα.

Συντάξεις και στα 50 με 25ετία σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ, τράπεζες εντός του 2024

Οι 7+1 ομάδες ασφαλισμένων που εξασφαλίζουν πλήρη σύνταξη, αρκετά νωρίτερα από τα 62 ακόμα και με τη χρήση πλασματικών ετών

Μια μεγάλη κατηγορία εξόδου πριν από τα γενικά όρια ηλικίας είναι οι ασφαλισμένοι μισθωτοί που κατοχύρωσαν συνταξιοδοτικό δικαίωμα ως γονείς ανηλίκων στο Δημόσιο, τα Ταμεία των ΔΕΚΟ – τραπεζών και το ΙΚΑ. Η δεύτερη αφορά μόνο τις μητέρες με ανήλικα τέκνα, οι οποίες μπορούν να κάνουν χρήση πλασματικών ετών.

Θεσσαλονίκη: Χορευτικά σε παραδοσιακούς χορούς στην άνω πλατεία της Αριστοτέλους. Βίντεο

Ένα διαφορετικό απόγευμα απήλαυσαν σήμερα οι Θεσσαλονικείς που βρεθήκαν στην άνω πλατεία της Αριστοτέλους αφού είχαν την ευκαιρία να δουν και να χαρούν παραδοσιακούς χορούς της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας από τα χορευτικά των ενοριών, Αγίου Δημητρίου και  Αγίας Μαρίνας της Θεσσαλονίκης.

Ολοκληρώθηκε το διήμερο θεματικό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στην Πάτρα για τη Θεσμική Θωράκιση των Περιφερειών και την Αγροτική Ανάπτυξη


Στο συνέδριο συμμετείχαν Περιφερειάρχες, εκπρόσωποι αρμόδιων φορέων, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, ενώ κεντρικές εισηγήσεις πραγματοποίησαν η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στρατάκος.