Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας η πρώτη διαπεριφερειακή συνάντηση των εταίρων του έργου DeCo


Με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε, στη Φινλανδία, η πρώτη διαπεριφερειακή συνάντηση των εταίρων του έργου DeCo (Design Collaboration for Sustainable Businesses).

Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την ευλογιά προβάτων και αιγών


Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

Επιπρόσθετες εργασίες ασφαλτόστρωσης και εργασίες διαγράμμισης διαβάσεων πεζών στην Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας


Επιπρόσθετες εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 23+000 έως και τη Χ.Θ. 23+250 περίπου, στο ύψος του κόμβου Γέφυρας, στη δεξιά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (προς Χαλκηδόνα και προς Έδεσσα) θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 8 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024, από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.