Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Το χορευτικό από το Φλάμπουρο Ελασσόνας εντυπωσίασε τους Θεσσαλονικείς. Βίντεο


Αυθεντικοί εκφραστές της παράδοσης, οι χορευτές από το Φλάμπουρο Ελασσόνας, εντυπωσίασαν και συνεπήραν τους θεατές με τις χορευτικές ικανότητές τους. Απέδειξαν τι θα πει Ελληνική Λεβεντιά.

Περιδιαβαίνοντας το Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Βίντεο


Εορταστικές ημέρες και δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Χριστουγεννιάτικο πάρκο που βρίσκεται στην Άνω πλατεία της Αριστοτέλους και να νιώσετε πραγματικά όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές.

Η Culinary Team Greece προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής 2024 στη Στουτγκάρδη


Η Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας θα συμμετέχει, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής, IKA/Culinary Olympics 2024 στη Στουτγκάρδη. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται κάθε τέσσερα χρόνια και θα διεξαχθεί στις 2-7 Φεβρουαρίου 2024. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό μαγειρικής παγκοσμίως, στον οποίο θα συμμετέχουν 89 ομάδες chef, από 55 χώρες από όλο τον κόσμο και αναμένονται 100.000 επισκέπτες.

Ευχές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρού


 

Λάκης Νεοφώτιστος – Νυμφόπετρα: Το λαούτο το «φυλάω ως κόρη οφθαλμού».

«Αυτό το λαούτο είναι από τον πατέρα μου και το φυλάω σαν κόρη οφθαλμού. Με αυτό έφαγα ψωμί» Είναι τα πρώτα λόγια που μας είπε γεμάτος συγκίνηση ο κ. Βασίλης (Λάκης) Νεοφώτιστος ένα από τους εξαίρετους και από τους παλιούς οργανοπαίκτες της λαϊκής μας παραδοσιακής μουσικής.