Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Καταγραφή ζημιών στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Βόλβης από τις πλημμύρες της 14ης & 15ης-10-2021

Εικόνα: Γεώργιος Δαμιανού
Γνωστοποιείται στους κατοίκους του Δήμου Βόλβης ότι μπορούν να δηλώσουν τις ζημίες που έχουν υποστεί σε κύριες κατοικίες τους και σε επιχειρήσεις τους από τις πλημμύρες της 14ης & 15ης Οκτωβρίου 2021.

Για τις ζημιές σε κύριες κατοικίες οι πληγέντες μπορούν να καταθέσουν αίτηση αποζημίωσης η οποία θα συνοδεύεται με τα παρακάτω δικαιολογητικά :

Συντάξεις: Σε πλήρη λειτουργία ο Πύργος Ελέγχου στον ΕΦΚΑ.

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε ο Πύργος Ελέγχου στον ΕΦΚΑ, ένα σύγχρονο ψηφιακό σύστημα παρακολούθησης των εκκρεμών συντάξεων αλλά και εκείνων που εκδίδονται καθημερινά από τις διευθύνσεις απονομών του Οργανισμού, ανακοινώνει το υπ. Εργασίας

Ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση της Κυβέρνησης για τη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Κυβέρνησης και συγκεκριμένα με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, που κοινοποιήθηκε σήμερα, επισημαίνεται ότι: «είναι απαραίτητο λόγω των υφιστάμενων υγειονομικών συνθηκών στη Θεσσαλονίκη, να πραγματοποιηθεί μόνο στρατιωτική παρέλαση, η οποία να μην υπερβαίνει σε διάρκεια τα 60 λεπτά».

Έρευνα καταγραφής των επιπτώσεων της υγειονομικής κρίσης στις δημόσιες επιβατικές μεταφορές της Θεσσαλονίκης.

Η καταγραφή των απόψεων για τις συνέπειες και τους τρόπους μετακίνησης εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης στις δημόσιες επιβατικές μεταφορές στην Θεσσαλονίκη είναι αντικείμενο έρευνας του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης.

Σαν σήμερα 22 Οκτωβρίου 1895 στο Gare Montparnasse Το ασύλληπτο σιδηροδρομικό ατύχημα που έγραψε ιστορία. Δείτε video και εικόνες.


Oι περιπλανήσεις στο παρελθόν μας φέρνουν πίσω στο 1895, χρονιά που στον σταθμό Montparnasse του Παρισιού συνέβη ένα από τα πιο γνωστά ατυχήματα στην ιστορία του σιδηροδρόμου.

Συντάξεις Νοεμβρίου 2021: Οι οριστικές ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

Από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων του Νοεμβρίου 2021. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021.


Αλλαγές στις ημερομηνίες καταβολής μηνιαίων κύριων συντάξεων ΕΦΚΑ έχει φέρει ο Νόμος 4611/2019 που ψηφίστηκε το Μάιο του 2019.