Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 5-11 Οκτωβρίου 2021 Ώρα έναρξης 20:30 Αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ 2000, Παραλία Περαίας, Δήμος Θερμαϊκού.

Είσοδος ελεύθερη με προαιρετική συνεισφορά τροφίμων μακράς διαρκείας, χαρτικών, απορρυπαντικών και ειδών προσωπικής υγιεινής για την Αρωγή Θεσσαλονίκης.
Μια συνδιοργάνωση της Θεατρικής Ομάδας «Φύρδην Μίγδην» Συλλόγου Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγ. Τριάδας, της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Εθελοντισμού Δήμου Θερμαϊκού και του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Ελλάδα αποκτά σύγχρονους και αποτελεσματικούς ποινικούς κώδικες

Περισσότερα από 100 άρθρα του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, αναμορφώνονται με βάση το νομοσχέδιο που παρουσίασε η ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Με τις αλλαγές επιχειρείται η αποκατάσταση των αστοχιών του ΠΚ που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε το νέο τουριστικό σήμα και τη νέα τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Το νέο σήμα και τη νέα τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον» της Θεσσαλονίκης ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Τομεάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος.