Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Γενική πρόγνωση καιρού για την Δευτέρα

Αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οι οποίες στη Δυτική Ελλάδα, το Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές καταιγίδες, περιμένουμε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει ανοσία στην οικονομική κρίση

Ανοδική πορεία κόντρα στην οικονομική κρίση καταγράφουν οι ηλεκτρονικές πωλήσεις στη χώρα μας, με το e-commerce να τρέχει φέτος στην Ελλάδα με ρυθμούς ανάπτυξης της τάξης του 30%, από τους υψηλότερους στην Ευρώπη σύμφωνα με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA), και τον πήχη για τον τζίρο να μπαίνει στα 3,5 δισ. ευρώ.

Επιμέλεια Κώστας Σιαμέλης
R2unit@hotmail.com

Κ. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ Τα κατασχετήρια «πνίγουν» 100 φαρμακεία της Θεσσαλονίκης

Ταυτόχρονα, επισημαίνει ότι οι φαρμακοποιοί ζουν καθημερινά το δράμα των ασθενών που δεν διαθέτουν χρήματα να αγοράσουν τα φάρμακά τους, ενώ ξεκαθαρίζει ότι στην Ελλάδα των 1.500.000 ανέργων οι φαρμακοποιοί δεν πρόκειται να πραγματοποιούν έλεγχο ασφαλιστικής ενημερότητας του ασφαλισμένου για να του δώσουν το φάρμακό του, όπως ζητά ο ΕΟΠΥΥ.

Συνέντευξη στη Νικολέττα Μπούκα

ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Όλα τα ονόματα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ποιοτικές μετρήσεις έχει σε εξέλιξη η Νέα Δημοκρατία για να εντοπίσει τον καταλληλότερο υποψήφιο δήμαρχο για τον κεντρικό δήμο Θεσσαλονίκης.

Του Βαγγέλη Πλάκα

Εξι εκατομμύρια ποτήρια μπίρα καταναλώθηκαν στο Oktoberfest

Περίπου 6,7 εκατομμύρια ποτήρια μπίρα καταναλώθηκαν φέτος στο Oktoberfest του Μονάχου, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής της εκδήλωσης, Ντίτερ Ράιτερ, καθώς το φεστιβάλ που διήρκεσε δύο εβδομάδες έφθασε στο τέλος του.

Τουλάχιστον 195 οι νεκροί από το ναυάγιο στη Λαμπεντούζα

Συνολικά 68 σορούς ανέσυραν την Κυριακής οι ομάδες διασωστών από το ναυάγιο του πλοίου που μετέφερε περισσότερους από 500 μετανάστες από την υποσαχάρια Αφρική στη Λαμπεντούζα.

Γιατί οι αρχαίοι προτιμούσαν το κρύο μπάνιο;

Οι ευεργετικές ιδιότητες του κρύου νερού ήταν γνωστές στους αρχαίους πολεμιστές Σαμουράι γι' αυτό και κάθε πρωί έριχναν πάνω τους έναν κουβά με κρύο νερό προκειμένου να καθαρίσουν σώμα και πνεύμα.

Ασκήσεις επιβίωσης στη γη των ηφαιστείων

Ιβάν Ντεμέντιεβσκι



Ένα ταξίδι στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας, τη μαγική Καμτσάτκα, εκεί που η γη συνεχώς βρυχάται και η φωτιά από τα σωθικά της χορεύει με τους παγετώνες σε ένα αέναο γαϊτανάκι, επικίνδυνο αλλά ονειρικό για τον τυχερό επισκέπτη.

3ο Βίντεο από το 9ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη


Βίντεο 2ο από το φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη

Βίντεο από το 9ο Φεστιβάλ Ποντιακών χορών που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Παρακολουθήστε τα χορευτικά από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη


Θαυμαστά τα έργα σου

Πέρασαν 40 χρόνια από τότε που πήρες την μεγάλη απόφαση να φύγεις από κοντά μας. Όμως, ο χρόνος που πέρασε δεν είναι  ικανός να σβήσει από την μνήμη μας το σπουδαίο έργο που άφησες πίσω σου στον σύντομο χρόνο της ζωής σου. Έργο θαυμαστό και σπουδαίο.

Γενική πρόγνωση καιρού για σήμερα Κυριακή

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες στη Δυτική Ελλάδα γρήγορα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, περιμένουμε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013.