Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Εννέα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης σε νέες και νέους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του θεσμού “Υποτροφίες στις Περιφέρειες”

Εννέα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής κατάρτισης σε νέες και νέους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρέχονται μέσω του θεσμού “Υποτροφίες στις Περιφέρειες”, που αποτελεί μια πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών φορέων Mediterranean College και ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή στη διεθνή έκθεση “ PLMA CHICAGO 2024” (17-19 Νοεμβρίου 2024, Σικάγο)

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πολιτικής τους για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής, έχουν προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη συμμετοχή τους στην έκθεση “PLMA CHICAGO 2024” που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17-19 Νοεμβρίου 2024 στο συνεδριακό κέντρο “Donald E. Stephens”, στο Ρόουζμοντ του Σικάγο των ΗΠΑ.

Ύδρευση Νυμφόπετρας: Υπομονή μέχρι την Παρασκευή


Με υπομονή καλούνται να οπλιστούν οι κάτοικοι της Νυμφόπετρας έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα με την ύδρευση στο δίκτυο. Ο παρατεταμένος καύσωνας είχε ως αποτέλεσμα να κατεβεί η στάθμη του νερού στην γεώτρηση Προφήτη και να δημιουργηθεί το σοβαρό πρόβλημα την παροχή νερού στο δίκτυο.