Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Με λάθος στοιχεία έγινε η αναδιάταξη του ΕΣΥ

 Μαύρα μεσάνυχτα για την πραγματική εικόνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας φαίνεται ότι έχει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας..

Δημοψήφισμα εκτόνωσης...


Του ΜΑΞΙΜΟΥ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Η παταγώδης αποτυχία της μνημονιακής πολιτικής και η αγωνία της πολιτικής επιβίωσης ανάγκασαν τις τελευταίες μέρες την ηγεσία του ΠΑΣΟ Κ να αλλάζει σχέδια και σενάρια διαφυγής..

Σοβαρότατο πρόβλημα για την εμπορική ναυτιλία συνιστά η πειρατεία. Μέτρα καταπολέμησής της από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και αξιολόγηση της επιχείρησης "Atalanta"


Απάντηση Ashton στους ευρωβουλευτές ΝΔ κκ. Ι.A. Τσουκαλά και Γ. Κουμουτσάκο
«Η πειρατεία και οι ένοπλες ληστείες στη θάλασσα, ειδικότερα στα ανοικτά των ακτών της Σομαλίας, συνιστούν σοβαρότατο πρόβλημα για την εμπορική ναυτιλία»..

Διάτρητη η πρόταση της Κομισιόν για τα μεταλλαγμένα. Πυρ ομαδόν κατά της πρότασης Κομισιόν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Χουντή
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα κατά τη διάρκεια της ολομέλειας στο Στρασβούργο την έκθεση Λεπάζ για τα μεταλλαγμένα με 409 ψήφους υπέρ και 209 κατά, παρ' όλες τις προσπάθειες των Χριστιανοδημοκρατών και των Ευρωπαίων Συντηρητικών για το αντίθετο..

Το σχέδιο που… δεν γράφεται


NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Ο Ηλίας Μόσιαλος ανέλαβε χθες να γυρίσει σελίδα για λογαριασμό της Κυβέρνησης. Και, αποδεικνύοντας ότι μπήκε ήδη στο πετσί του καινούριου ρόλου του ως κυβερνητικού εκπροσώπου, επιχείρησε να πείσει την κοινωνία ότι το ΠΑΣΟΚ… δεν σκέφτηκε ποτέ να ζητήσει την ψήφιση του Μνημονίου ΙΙ με πλειοψηφία 180 και όχι 150 βουλευτών..

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Μ. ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ν. ΧΟΥΝΤΗ

Με αφορμή την απαγόρευση του απόπλου των πλοίων που συμμετέχουν στην αποστολή του Στόλου της Ελευθερίας, οι ευρωβουλευτές Ν. Χουντής και Μ. Τρεμόπουλος, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:..

Ανοιχτή επιστολή Σταύρου Βιτάλη, Υποστρατήγου Καταδρομών Κ.Α.Ε.Α.Εκπροσώπου Πατριωτικού Μετώπου


ΠΡΟΣ Σπύρο Παπασπύρου, Υποστράτηγο ΕΛ.ΑΣ., Διοικητή ΜΑΤ, Καισαριανή
Υποστράτηγε Σπύρο Παπασπύρου. Δυο μέρες πριν την μαζική επίθεση των δυνάμεών σου σε Έλληνες πολίτες στο Σύνταγμα, σε επισκέφθηκα με αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου στο γραφείο σου,...

«Λεφτά...υπάρχουν για την Μ.Κ.Ο της Μαργαρίτας Παπανδρέου!»

Σκάνδαλο...εξυπηρέτησης με κρατική διαφήμιση στην ιστοσελίδα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης(Μ.Κ.Ο) «Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη»(Κ.Ε.Δ.Ε) στην οποία είναι πρόεδρος η Μαργαρίτα Παπανδρέου, αποκαλύπτει ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος..

Ραντεβού στον Λευκό Οίκο τον Αύγουστο;


NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι και τον Σεπτέμβριο θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμο για την Κυβέρνηση, στην προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου να ανατάξει το κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία, και να μπει σε ένα δύσκολο φθινόπωρο, ξεκινώντας από καλύτερη αφετηρία..

Δυτική Σάμος: Πληρώσαμε για ΧΥΤΑ και φτιάξαμε Χωματερή. Αφού προσπαθήσαμε να κρύψουμε τις κακοτεχνίες αναγκαστήκαμε να επιστρέψουμε 5.000.000 ευρώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 Απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον Ν. Χουντή
Πληρώσαμε για ΧΥΤΑ στη Δυτική Σάμο και φτιάξαμε χωματερή. Προσπαθήσαμε να κρύψουμε τις κακοτεχνίες και το μπάχαλο από την Ευρωπαϊκή Ένωση που συγχρηματοδοτούσε το έργο, αλλά υποχρεωθήκαμε να επιστρέψουμε την κοινοτική χρηματοδότηση (πάνω από 5.000.000 ευρώ).

Το ΠΑΣΟΚ “χρησιμοποιεί” τον ΣΥΡΙΖΑ

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Η οξεία αντιπαράθεση της Κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στην επικαιρότητα, σκεπάζοντας κάθε παράπλευρο δεδομένο και είδηση..

Νέος γύρος προπηλακισμών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Αποδέκτες των έντονων αποδοκιμασιών από μεγάλη μερίδα έγιναν και τη Δευτέρα πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μία ημέρα μετά την επικήρυξη των μελών της κυβέρνησης στο νομό Έβρου. Τα περιστατικά προστίθενται σε μια μακρά ακολουθία ανάλογων γεγονότων, τα οποία έχουν θορυβήσει όσους διαβαίνουν το κατώφλι της Βουλής. .

Ξεχασμένος μαζικός τάφος κατά τη διάνοιξη δρόμου σε τοποθεσία του Ερζερούμ!


Μια ανατριχιαστική είδηση από τα "ψιλά" του τουρκικού τύπου: ξεχασμένος μαζικός τάφος ανακαλύφθηκε κατά τη διάνοιξη δρόμου σε τοποθεσία του Ερζερούμ..