Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΕΟΠΥΥ Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης τα ιατρεία


Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης λειτουργούν εδώ και περίπου έναν μήνα τα περισσότερα ιατρεία του πρώην ΙΚΑ (νυν ΕΟΠΥΥ) στη Θεσσαλονίκη. Οι ασθενείς που προσέρχονται, για να υποβληθούν σε εξέταση, αλλά και οι εργαζόμενοι, δηλαδή γιατροί και νοσηλευτές, κυριολεκτικά ξεπαγιάζουν.


 Της Νικολέττας Μπούκα
nikolettabouka@yahoo.gr

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη είχαν σήμερα το μεσημέρι ο υπεύθυνος αγροτικής οικονομίας και μέλος της  ΚΕ της ΔΡΑΣΗΣ κ. Νάσος Χρυσίνας και ο γεωπόνος και μέλος της ΔΡΑΣΗΣ κύριος Άρης Παπαχρήστου.  Στη συνάντηση η αντιπροσωπεία της ΔΡΑΣΗΣ ανέπτυξε τις απόψεις και τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος για την αγροτική ανάπτυξη.

«Χρυσή Αυγή» Όλι Ρεν και τοκογλύφοι επιμένουν στην εξόντωση των Ελλήνων


Οι τοκογλύφοι επιμένουν στην εφαρμογή του εθνοκτόνου μνημονίου μέχρι την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας μας και την εκποίηση του ελληνικού πλούτου.

ΔΡΑΜΑ Ανοίγει το πρώτο Farmer’s Market


Το πρώτο Farmer’s Market (αγροτική αγορά) στη Μακεδονία και τη Θράκη ξεκινά τη λειτουργία του αύριο στη Δράμα, σε μια προσπάθεια στήριξης της τοπικής αγροτικής παραγωγής και ενίσχυσης των ντόπιων καλλιεργητών.

 Του Φώτη Κουτσαμπάρη

«Γκάζι» τώρα για τη διαθεσιμότητα


ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αν. Σαμαράς προκειμένου να παρέμβει και ο ίδιος όπου χρειαστεί με στόχο να λυθεί ο «γόρδιος δεσμός» των μεταρρυθμίσεων στο Δημόσιο.