Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Μέσα στο δεύτερο μεγαλύτερο παγετώνα της Ισλανδίας!


Είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος παγετώνας στην Ισλανδία 925 τετραγωνικών χιλιομέτρων και εδώ και 2 χρόνια, ένα μέρος του είναι προσβάσιμο και εσωτερικά χάρη στους κορυφαίους μηχανικούς και γεωφυσικούς που σχεδίασαν ένα τούνελ εντός, για να μπορούν οι τουρίστες να θαυμάσουν από κοντά, όλο αυτό τον πάγο που σχηματίζεται εδώ και αιώνες.

O ΠΟΥ πιθανότατα θα αναγνωρίσει τον εθισμό στον τζόγο ως ασθένεια

Μπορεί η υπερβολική ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια να γίνει ασθένεια;

Για το θέμα αυτό, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναμένεται να πάρει μια σαφή θέση το επόμενο έτος: Στο δίκτυο της «Διεθνούς Ταξινόμησης των Νόσων ICD» είναι η πρώτη φορά που μιλούν για μια «διαταραχή τυχερών παιχνιδιών».

Δίλοφο, ο όμορφος οικισμός στα Ζαγοροχώρια.

Μια πινελιά από πέτρα μέσα στο πράσινο - Δείτε τις φωτογραφίες

Ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα χωριά του Ζαγορίου, το Δίλοφο είναι χτισμένο στις πλαγιές της Τύμφης, στην Ήπειρο, σε υψόμετρο χιλίων μέτρων.

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ βόρεια του Κιλκίς - «Σμήνος» δονήσεων όλη τη νύχτα

Αισθητός σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

Στις 06:24 - Περισσότερες από δέκα δονήσεις αισθητές στην περιοχή όλη τη νύχτα, στα 4 Ρίχτερ η επόμενη μεγαλύτερη - Επιφυλακτικοί οι σεισμολόγοι, συνιστούν προσοχή τις επόμενες ώρες.

Τι γίνεται με τις αποδείξεις το 2018.

Τι ισχύει για το πλαστικό χρήμα και το αφορολόγητο

Με μία σημαντική αλλαγή στις αποδείξεις έρχεται το 2018, καθώς οι φορολογούμενοι θα πρέπει να ξέρουν ότι δεν έχουν μεγάλη αξία οι αποδείξεις που πήραν μέσα στο 2017 για ιατροφαρμακευτικά έξοδα και νοσήλια.