Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ορθά κοφτά

Κουραστήκαμε  με  τις βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις
Κουραστήκαμε τις βαθυστόχαστες δημοσιογραφικές αναλύσεις
Κουραστήκαμε……………….

ΑΝΤΙΤΕΤΑΝΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ

Την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 στο δημοτικό κατάστημα Ασπροβάλτας  πραγματοποιήθηκε από τον γιατρό εργασίας του Δήμου Βόλβης ο πρώτος κύκλος αντιτετανικού εμβολιασμού των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου και τεχνικών έργων του Δήμου. Θα ακολουθήσει και επόμενος κύκλος τις προσεχείς ημέρες, ενώ έχουν προγραμματιστεί και προληπτικές εργαστηριακές εξετάσεις αίματος για το εν λόγω προσωπικό.

Το σαβουάρ-βιβρ της αυτοκτονίας και της προπαγάνδας

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Κι’ εκεί που η προπαγάνδα αρμενίζει σε πέλαγα ευδαιμονίας,
εκεί που οι υπουργοί (του ΠΑΣΟΚ) δεν προλαβαίνουν να δέχονται προσκλήσεις για τηλεοπτικούς μονολόγους,
εκεί που ο Γ. Παπανδρέου πραγματοποιεί το όνειρό του να περνά τον καιρό του σε επιτροπές της Σοσιαλιστικής Διεθνούς παρέα με τον (επανεμφανισθέντα στο προσκήνιο) Στίγκλιτς,

Ο επόμενος υπουργός Οικονομικών

Είναι δεδομένο πως μονάχα σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, με τις αντοχές… ανοσίας του συστήματος, που επιτρέπουν στον καθένα να αυτοπροσδιορίζεται σύμφωνα με το πώς ο ίδιος βλέπει τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται την αλήθεια και την πραγματικότητα, θα γίνονταν ανεκτές οι δηλώσεις του Γιώργου Παπακωνσταντίνου περί συγκυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές, εφόσον δεν υπάρξει αυτοδυναμία.

ΑΡΘΡΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ WSJ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Τη βεβαιότητά του ότι η ελληνική οικονομία μπορί να ανακάμψει από την κρίση, με την προώθηση και εφαρμογή πολιτικών που δεν προκαλούν ύφεση δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με άρθρο του στην αμερικανική…

Γιατί γίνονται οι εκλογές

Η έλλειψη εμπιστοσύνης που επικρατεί στη κοινωνία έναντι συλλήβδην του πολιτικού κόσμου, η οποία είναι εξηγήσιμη αλλά δεν είναι πάντα και απαραίτητα δικαιολογημένη, επιβεβαιώνει τους φόβους μας ότι οι εκλογές, που είναι κορυφαία έκφραση της δημοκρατίας, διεξαγόμενες μέσα σε κλίμα λαϊκισμού και δημαγωγίας, ενδέχεται να στραφούν εναντίον της.

Απεργούν οι εργαζόμενοι στον Σύνδεσμο ΟΤΑ Θεσσαλονίκης

Εικοσιτετράωρη απεργία προκήρυξε για σήμερα, Παρασκευή, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Συνδέσμου ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης.

Επίδομα ανεργίας σε επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες

360 ευρώ το ελάχιστο μηνιαίο επίδομα. Θα καταβάλλεται τουλάχιστον για τρεις μήνες. Το ποσό του επιδόματος-βοηθήματος και ο χρόνος καταβολής του θα αυξάνεται ανάλογα με το χρόνο ασφάλισης και καταβολής της εισφοράς, κλιμακωτά έως τα 3.600 ευρώ και τους δώδεκα μήνες

Επεισόδια και χθες στο Σύνταγμα

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις φωτορεπόρτερ
Επεισόδια σημειώθηκαν και χθες στο Σύνταγμα, στη νέα συγκέντρωση στη μνημη του 77χρονου αυτόχειρα, Δημητρη Χριστούλα. Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφερθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Μάριος Λώλος.