Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» Νυμφόπετρας

Σάββατο 3 Ιουλίου ώρα 21:00 λαική βραδιά στον χώρο μπροστά απ'το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου
 Σάββατο 10 Ιουλίου 2010 ώρα 20:00 διαγωνισμός ζωγραφικής από παιδιά ηλικίας 03-12 χρονών στην πλατεία του χωριού
Σάββατο 31 Ιουλίου 2010 21:30 δωρεάν προβολή κινηματογραφικής ταινίας στις ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΕ
 Σάββατο 28 Αυγούστου 2010 ώρα 21:00 γιορτή με λαϊκό γλέντι στις ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΕΣ








Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας αύριο στην Εγνατία Οδό

Από την "ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ" ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο των απαιτούμενων ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών τοποθέτησης πινακίδων καθορισμού λωρίδας κυκλοφορίας (LCS) και πινακίδας αναγγελίας κινδύνου (VWS) στον δεξιό κλάδο δύο γεφυρών, θα διακοπεί η κυκλοφορία στον δεξιό κλάδο (κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Θεσσαλονίκη) του τμήματος «Έξοδος σήραγγας Δρίσκου (τεχνικό Τ6) - Α/Κ Αράχθου», την Πέμπτη 24-6-2010 από 07:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ. Η κυκλοφορία στο διάστημα αυτό θα διεξάγεται από την Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Τρικάλων.
epirusgate.blogspot.com

Εκλογική συνεργασία δήμων Μενεμένης και Αμπελοκήπων

Την Τετάρτη 23/6/2010 και ώρα 7.30 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «ΑΣΤΡΟΝ» στη Μενεμένη (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Κομνηνών γωνία) πραγματοποιείται ευρεία συγκέντρωση αυτοδιοικητικών στελεχών από τους Αμπελόκηπους, την Μενεμένη και τον Άγιο Νεκτάριο, ενόψει των Δημοτικών Εκλογών της 7.11.2010. Πρόκειται για την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης με επικεφαλής το Δήμαρχο Αμπελοκήπων Λάζαρο Κυρίζογλου. Στη Δημοτική Κίνηση συμμετέχουν ο νυν Δήμαρχος Μενεμένης Γιώργος Ακτσελής και πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους. Η Δημοτική Κίνηση δεν θέλει, δεν επιδιώκει, δεν επιθυμεί και δεν επιζητεί ούτε την στήριξη ούτε το χρίσμα κανενός κόμματος.
Είναι αδέσμευτη, ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη κομματικά. Στηρίζεται στους πολίτες και στα πολλά κοινά προβλήματα που τους ενώνουν. Ο συνδυασμός που πρόκειται να καταρτισθεί θα ονομάζεται «Δημοτική Συνεργασία» και κεντρικό σύνθημα – κάλεσμα θα είναι: «ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ».