Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ανοίγει φέτος το "υψηλότερο" αεροδρόμιο στον κόσμο

Σχέδια για την κατασκευή του υψηλότερου αεροδρομίου στον κόσμο, σε ύψος 4.410 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, ανακοίνωσε πρόσφατα η κινεζική κυβέρνηση.


Τραγωδία στην Ηγουμενίτσα: Πνίγηκε 38χρονος

Τραγικό θάνατο από πνιγμό βρήκε σήμερα το απόγευμα, 38χρονος γιατρός, στην παραλία της Πλαταριάς Ηγουμενίτσας. Ο 38χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Ράδιο Ηγουμενίτσα 892 , φαίνεται πως έπαθε επιληπτική κρίση, την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο από πνιγμό.

Ενταση και επεισόδια μετά την κηδεία του 19χρονου

Ενταση και επεισόδια μετά την κηδεία του 19χρονου

ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΚΑΝΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Πλήθος κόσμου συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία, στο νεκροταφείο Περιστερίου, τον 19χρονο Θανάση Καναούτη που έχασε τη ζωή του την περασμένη Τρίτη, φωνάζοντας «Αθάνατος!» και χειροκροτώντας παρατεταμένα καθώς περνούσε η σωρός του. Μετά την κηδεία ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας με τους διαδηλωτές να πετούν πέτρες στους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών.

Καμία παράταση στις δηλώσεις εισοδήματος - 11% καλύτερα από πέρυσι

Καμία παράταση στις δηλώσεις εισοδήματος - 11% καλύτερα από πέρυσι

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΠ
Καθ' οδόν είναι και η 7η παρτίδα εκκαθαριστικών, με την κατάθεση δηλώσεων εισοδήματος στο Taxisnet να «τρέχει» 11% καλύτερα σε σχέση με πέρυσι, ανακοίνωσε η ΓΓ Δημοσίων Εσόδων, που επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να δοθούν παρατάσεις στις προθεσμίες υποβολής


ΣΟΚ: Άγρια δολοφονημένη 25χρονη αεροσυνοδός στη Θεσσαλονίκη

Ιλιγγος: 12 σημεία όπου μπορεί κανείς ν' αγγίξει τον ουρανό [εικόνες]

Για εξαιρετικά τολμηρούς, για ανθρώπους που δεν φοβούνται τα ύψη, γι' αυτούς που θέλουν ν' αγγίξουν τον ουρανό. Υπάρχουν 12 σημεία σ' αυτόν τον πλανήτη, τεχνολογικά θαύματα, σε  τόπους απείρου κάλλους, που προκαλουν ίλιγγο.

Αγρόκτημα με χασισοφυτεία στο Ηράκλειο

Όσο καλά κρυμμένη κι αν ήταν η χασισοφυτεία που καλλιεργούσε ένα 47χρονος μέσα στο ιδιόκτητο και περιφραγμένο αγρόκτημά του σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Γόρτυνας, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς κατάφεραν να την εντοπίσουν.


ΠΑΟΚ: Κανονικά στα πλέι οφ με Σάλκε


Τέλος στα σενάρια περί πιθανότητας δικαίωσης της Μέταλιστ έβαλε επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για απόρριψη του αιτήματος αναστολής τιμωρίας των Ουκρανών από το CAS.

Η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά από επίσημη ενημέρωση που είχε από την UEFA καθησύχασε τους οπαδούς του, τονίζοντας ότι θα παίξει κανονικά στα πλέι οφ του Champions League με τη Σάλκε.

Δύο 15χρονες στις Σέρρες: Βρήκαν 450 και τα παρέδωσαν στην αστυνομία

Δύο 15χρονες από τις Σέρρες παρέδωσαν μαθήματα ήθους και αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση τόσο για την τοπική κοινωνία, όσο και για την υπόλοιπη χώρα εν μέσω κρίσης.

Διεξήχθη η πραγματογνωμοσύνη στο τρόλεϊ

Διεξήχθη η πραγματογνωμοσύνη στο τρόλεϊ

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ
Παρουσία ειδικών κλιμακίων της ΕΛΑΣ και πραγματογνωμόνων όλοκληρώθηκε το πρωί η αυτοψία στο τρόλεϊ, όπου πριν από τρεις ημέρες συνέβη η ανείπωτη τραγωδία με τον 19χρονο, στο Περιστέρι.


Τρόμαξε τους διαρρήκτες αλλά δεν γλίτωσε το ξύλο!

Οι επίδοξοι διαρρήκτες φοβήθηκαν περισσότερο από το θύμα τους όταν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά κατάφεραν να το εξουδετερώσουν χτυπώντας τον. Πίσω τους, όμως, όταν τράπηκαν σε φυγή, άφησαν πολύτιμα στοιχεία που αναμένεται να οδηγήσουν στα ίχνη τους.

Ασπίδα κατά του διαβήτη η μεσογειακή διατροφή

Ασπίδα κατά του διαβήτη η μεσογειακή διατροφή

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
Ασπίδα προστασίας κατά του διαβήτη τύπου 2 μπορεί να αποτελέσει η μεσογειακή διατροφή σε συνδυασμό με μία δίαιτα με χαμηλούς υδατάνθρακες, σύμφωνα με νέα έρευνα Ελλήνων και Ιταλών επιστημόνων.



Παγκόσμιος φόβος για την Αίγυπτο

Παγκόσμιος φόβος για την Αίγυπτο

Με αγωνία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα το λουτρό αίματος στην Αίγυπτο. Η διαγραφόμενη έκρηξη μιας καταστροφικής εμφύλιας σύγκρουσης συνιστά απειλή γενικότερης αποσταθεροποίησης.