Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Συναντήσεις Παπαδήμου με ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΔΗΣΥ


Σειρά συναντήσεων με τους επικεφαλής των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης, της Δημοκρατικής Συμμαχίας και της Δημοκρατικής Αριστεράς θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός.

Με χρώμιο ο υπόγειος υδροφόρος ορίζοντας στη Ν. Θεσσαλία

Στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής συζητήθηκε το θέμα της μόλυνσης με χρώμιο του υπόγειου υδροφόρο ορίζοντα σε περιοχές της Νότιας Θεσσαλίας. Έρευνες κατέδειξαν ότι οι συγκεντρώσεις ήταν πάνω από τα επιτρεπτά όρια κυρίως στις περιοχές Αρμενίου, Κιλελέρ και Στεφανοβίκειο.

Οκτώ συλλήψεις για τα επεισόδια στη ΔΕΗ Καλλιθέας

 Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκαν οκτώ άτομα τα οποία συνελήφθησαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά από κινητοποίηση του κινήματος «Δεν πληρώνω» στη ΔΕΗ
Σε βάρος των οκτώ συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν, κατά περίπτωση, παράνομη βία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, διέγερση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απρόκλητη σωματική βλάβη.

Εγκύκλιος ΙΚΑ: Χορήγηση βεβαιώσεων χρόνου ασφάλισης σε υπαλλήλους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στο Δημόσιο, που τίθενται σε εργασιακή εφεδρεία

Ι.Κ.Α. αριθμ. πρωτ.: Α12/902/11/2011
Χορήγηση βεβαιώσεων χρόνου ασφάλισης σε υπαλλήλους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στο Δημόσιο, που τίθενται σε εργασιακή εφεδρεία

Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών ανοιχτά των Κυθήρων


Μάχη με τα κύματα δίνουν από το απόγευμα περισσότεροι από 100 μετανάστες που πλέουν σε ακυβέρνητο αλιευτικό σκάφος στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων.

Βίντεο από τα επεισόδια κατά του κινήματος δεν Πληρώνω στην Καλλιθέα

Ο Κοέλιο στα χνάρια του… Γιώργου

ΡΩΜΥΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Οι… σαρκοβόρες διαθέσεις του Μνημονίου, που σε πολιτικό επίπεδο εξολοθρεύει κυβερνήσεις και χαραμίζει πολιτικές σταδιοδρομίες, φαίνεται να περνούν σε στάδιο επιταχυντή, με την περίπτωση του Πέδρο Πάσος Κοέλιο.

Πάλι μαζί Βενιζέλος-Λοβέρδος;

REPORTER
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος, δύο από τους βασικούς υπουργούς στην κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά και δύο κορυφαία στελέχη της Κεντροαριστεράς, είχαν συνάντηση στο γραφείο του πρώτου η οποία κράτησε αρκετή ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί ένα πρώτο βήμα για την συμπόρευση στο δρόμο προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ο “χρησμός” του Καρατζαφέρη

ΡΩΜΥΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Ένας πρώην δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετικά προσεκτικός με τις λέξεις που χρησιμοποιεί. Και τη σειρά στην οποία τις βάζει. Γνωρίζοντας ότι θα αποτελέσουν αντικείμενο μελέτης, ενδεχομένως και αξιοποίησης, από κάποιους… συναδέλφους του.

Δημήτρη μου, Δημήτρη μου…

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Με τρίποντες βόμβες του Δημήτρη ‘Jordan’ Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την 2η θέση του ομίλου και βάζει πλώρη για άλλα…

Η Επιστήμη συναντά την Πολιτική: Ευρωπαίοι επιστήμονες επισκέπτονται το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και γίνονται Ευρωβουλευτές για δυο μέρες

Πρόγραμμα ανταλλαγήςΕυρωβουλευτών-επιστημόνων με τη συμμετοχή του Ευρωβουλευτή Ιωάννη Α. Τσουκαλά

Την ευκαιρία σε 12 διακεκριμένους Ευρωπαίους επιστήμονες να γνωρίσουν από κοντά το έργο των Ευρωβουλευτών, αλλά και αντίστροφα, προσφέρει μια νέα δράση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στόχος της οποίας είναι η εξοικείωση επιστημόνων και Ευρωβουλευτών με το επαγγελματικό περιβάλλον της άλλης πλευράς, η ενίσχυση της αμοιβαίας κατανόησης και η δημιουργία πολύτιμων επαφών.

Τραπεζίτες εναντίον Βενιζέλου

REPORTER
Πριν από τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, οι οποίες κατέληξαν στην μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε μια «θερμή» συνάντηση με τους τραπεζίτες. Σ’ εκείνη τη συνάντηση, που σύμφωνα με πληροφορίες έγινε σε τεταμένη ατμόσφαιρα,

Ν. Νικολόπουλος: "Οικονομική ασφυξία στην Αστυνομία. Φόβος και ανασφάλεια στην κοινωνία"

“Είναι καιρός, να συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι η προστασία του νόμου και η ασφάλεια της κοινωνίας δεν πρέπει να αποτελέσουν ένα από τα θύματα της αποτυχημένης οικονομικής πολιτικής και διαχείρισης που ακολουθεί τα δύο τελευταία χρόνια η Ελλάδα"

Ξεκίνησαν την λειτουργία τους τα διόδια Νυμφόπετρας

Από σήμερα τέλος στην διέλευση των οχημάτων από την Εγνατία οδό χωρίς πληρωμή στο τμήμα Λαγκαδά Στρυμόνα μιας και λειτουργούν και επίσημα τα διόδια Νυμφόπετρας στο ύψος της Ανάληψης.

Γιατί η Μέρκελ θέλει “το κεφάλι” της Ελλάδας

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Η πολιτική σκληρότητα που επιδεικνύει η Άνγκελα Μέρκελ κυρίως απέναντι στην Ελλάδα, αλλά και συνολικά σε σχέση με την οπτική του μέλλοντος για την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα μπορούσε να εξηγηθεί βιαστικά, στη βάση δυο αυταπόδεικτων παραμέτρων: Είναι Γερμανίδα. Και χαρακτηρίζεται από έλλειμμα ηγετικής διορατικότητας.

Απρόκλητη επίθεση ματατζήδων στην επιτροπή καλλιθέας ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ


Συναγωνιστές της επιτροπής αγώνα καλλιθέας ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μετά από διαμαρτυρία στη ΔΕΗ της Καλλιθέας, έφυγαν συντεταγμένα για να διαλυθούν στην πλ. Δαβάκη καθώς στη ΔΕΗ είχε ΜΑΤ. Καθ΄οδόν προς την πλατεία τους επιτέθηκαν πράσινοι αστυνομικοί και τους χτύπησαν, ενώ συνέλεβαν 8 άτομα.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Φοροτεχνικός συνελήφθη για χρέη

Λογιστής-ιδιοκτήτης εταιρείας παροχής λογιστικών-φοροτεχνικών-συμβουλευτικών υπηρεσιών, ηλικίας 61 ετών, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ'εξακολούθηση. To συνολικό χρέος του ανέρχεται σε 1.017.733,14 ευρώ.

Δεν έχει τέλος το χάος στην Αίγυπτο Οι σημερινές διαδηλώσεις θεωρούνται καθοριστικής σημασίας από τους ακτιβιστές

Οι σημερινές διαδηλώσεις θεωρούνται καθοριστικής σημασίας από τους ακτιβιστές, μιας και τις χαρακτηρίζουν ως «τελευταία ευκαιρία» για άμεση μετάβαση σε μια αμιγώς πολιτική κυβέρνηση.

Συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου "Εναστρον"για χρέη προς το Δημόσιο

Εύα Σερκίζη
aegeantimes.gr
Σήμερα τα ξημερώματα, οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν την 8η σύλληψη για χρέη στο Δημόσιο και αυτή τη φορά πέρασαν χειροπέδες στον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου “Έναστρον”, Κωνσταντίνο Ζιώγα.

Ανακάλεσαν τις εφεδρείες στην ΕΛΒΟ

Με εντολή του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη η διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) αναγκάστηκε να ανακαλέσει τη λίστα με τους 16 εργαζομένους που επρόκειτο να τεθούν σε εργασιακή εφεδρεία.

Κορώνα ή γράμματα; Η μήπως ... κορώνα ή κορώνα;;


Οταν στρίβεις το νόμισμα στο πολιτικό μας σύστημα, πέφτει πάντοτε ... το ίδιο αποτέλεσμα!!!
Λάζαρος Ελευθεριάδης
aegeantimes.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Πρόγραμμα:
   • Παρασκευή, 25/11, 5.00μμ, πλ. Αγ. Νεκταρίου, Νέα Ιωνία (Λαϊκή συνέλευση).
• Δευτέρα, 28/11, 5.00μμ, πλ. Αγ. Βαρβάρας, Ν. Ιωνία (Λαϊκή συνέλευση).
• Τρίτη, 29/11, 10.00πμ, Ειρηνοδικείο, Δικαστήρια Βόλου (εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΔΕΗ).

Δήλωση Σταύρου Καλαφάτη σχετικά με τη συγχώνευση του Ι.Γ.Μ.Ε. με απορρόφησή του από το Ε.Κ.Π.Α.Α.,

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, αναφορικά με την έκδοση ΚΥΑ των Υπουργών ΠΕΚΑ και Οικονομικών, σχετικά με τη συγχώνευση του Ι.Γ.Μ.Ε. με απορρόφησή του από το Ε.Κ.Π.Α.Α., θέμα για το οποίο κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θα κόψουν χρήμα. Σε ευρώ ή δραχμές;

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Το να μένει κανείς σταθερός στις θέσεις του, είναι μια στρατηγική επιλογή ζωής… διπλής ανάγνωσης. Απ’ τη μια, δεν δέχεται εκπτώσεις σε αξίες και αρχές που έχε υιοθετήσει ως συνεπή διαδρομή. Απ’ την άλλη, παρουσιάζει μια αρτηριοσκληρωτική εμμονή σε απόψεις, την ώρα που είτε διαψεύδονται πανηγυρικά, είτε φαντάζουν ξεκομμένες από έναν περίγυρο που χωροθετεί η παγκοσμιοποιημένη πραγματικότητα την οποία βιώνουμε, και όχι… οι τέσσερις τοίχοι του σπιτιού μας.

Έχει “ατζέντα” που… δεν ξέρουμε;

ΡΩΜΥΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα η εκτίμηση ότι, πέραν όλων των άλλων, και κυρίως των δικών του προσωπικών αστοχιών, ο Γιώργος Παπανδρέου ατύχησε, σε αυτή την πρωθυπουργική θητεία του.

Ο Μπάιντεν θα μας πει την… ημερομηνία των εκλογών

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ
Την επόμενη Κυριακή αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, προκειμένου να πραγματοποιήσει… χωρίς εκπτώσεις επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας, όπως είχε προγραμματιστεί από την εποχή που στη θέση του πρωθυπουργού βρισκόταν ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σε “ειδική αποστολή” ο Δήμας

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Επιλογή ειδικού βάρους αποδεικνύεται η συμμετοχή του Σταύρου Δήμα στην κυβέρνηση Παπαδήμου, και η ανάληψη των ηνίων του υπουργείου Εξωτερικών, από τον εκ των αντιπροέδρων της Νέας Δημοκρατίας.

Ευρωβουλευτής Κ. Πουπάκη: «Προκρούστιες» λογικές και πρακτικές «μεζούρας» στη νέα λίστα των «Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων»

Με αφορμή τη δημοσίευση της νέας λίστας για τα «Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα», η οποία βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε ποσοτικούς περιορισμούς και δεσμεύσεις αγνοώντας τόσο τα σχετικά επιστημονικά πορίσματα όσο και τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν στους εργασιακούς χώρους, ο Ευρωβουλευτής Κ. Πουπάκης – Μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης & Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η ΝΔ “άναψε μηχανές” για εκλογές


ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Μπορεί η χώρα να μοιάζει… χαμένη στα χρονοδιαγράμματα, μετά τις χθεσινές εκτιμήσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου ως προς το πότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι εκκρεμότητες για τις οποίες δημιουργήθηκε η κυβέρνηση Παπαδήμου, προκειμένου να οδηγηθούμε εν συνεχεία σε πρόωρες εκλογές, στη Νέα Δημοκρατία ωστόσο προθερμαίνουν ήδη τις μηχανές.

Υπεύθυνη η Βουλή για τις δύο παράνομες και μοιραίες αποφάσεις της ΕΛΣΤΑΤ

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Πλην όλων των άλλων που κατάπληκτοι παρακολουθούμε να συμβαίνουν γύρω μας, βλέπουμε να παίζεται και να ξαναπαίζεται το έργο των «θεσμοθετημένων πραξικοπημάτων».
Ως γνωστόν, τα πραξικοπήματα είναι κακό πράγμα και οι συνέπειές τους φαίνονται, αργά ή γρήγορα – στο πολίτευμα, στην κοινωνία, στην οικονομία, συνήθως και στα τρία μαζί.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλος: Κανένα περιθώριο μείωσης των συντάξεων?

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο περαιτέρω μείωσης των συντάξεων, δήλωσε ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, μιλώντας στη ΝΕΤ.

Ο «άνδρας με το γκρι δέρμα» στοιχειώνει 5χρονο αγόρι


Η υπερφυσική παρουσία ενός άνδρα με γκρι δέρμα στοιχειώνει τις νύχτες ενός πεντάχρονου αγοριού στη Βρετανία.Ο μικρός Ντάγκαν άρχισε να παραπονιέται πριν από έξι μήνες στους γονείς του ότι κάτι υπάρχει τις νύχτες στο υπνοδωμάτιό του.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ

Ο Αντώνης Σαμαράς πήρε πρωτοβουλία να αποκαταστήσει την τεράστια ζημιά που προκάλεσαν οι χειρισμοί του πρώην Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και να αποσοβήσει τους ακόμα μεγαλύτερους κινδύνους, που αυτοί δημιούργησαν. Αυτό ήταν καθήκον εθνικής αξιοπρέπειας και ευρωπαϊκής ευθύνης:

26η Οκτώβρη: «Ιστορική» ημέρα για τους... τοκογλύφους!

Γράφει:  ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ο προϋπολογισμός για το 2012 που παρουσίασε η κυβέρνηση των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. ανάμεσα στα πολλά «εθνοσωτήριας» κατευθύνσεως μεγέθη περιλαμβάνει και τα εξής:

ΑΠΟΨΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡ.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης θα μιλήσει απόψε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, με θέμα: οικονομική κρίση και ο ρόλος της ΝΔ ως εγγυήτριας της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Αλέξανδρος» (κάτω από τη Λέσχη Αξιωματικών) στις 7.30 μ.μ.

Ο Αυτιάς κοντά στον Alpha

REPORTER
Την οριστική απόφαση να φύγει από το Alter, και να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιον άλλο τηλεοπτικό σταθμό, φαίνεται ότι έχει πάρει ο Γιώργος Αυτιάς, στο περιθώριο του αδιεξόδου στο οποίο έχει οδηγηθεί το κανάλι του Μπουρναζίου, λόγω και των δικαστικών εκκρεμοτήτων του Κώστα Γιαννίκου.

Το “τέρας” του προστατευτισμού

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
Η αποβιομηχάνιση των Η.Π.Α έχει σαν συνέπεια, υψηλά εμπορικά ελλείμματα και κυρίως χάσιμο εκατομμυρίων θέσεων εργασίας.Οι Η.Π.Α «θεωρούν υπεύθυνες» γι’ αυτό τις αναδυόμενες χώρες τις Ασίας –κυρίως την Κίνα- ζητώντας κατάργηση των δασμών μέσα από τους οποίους προστατεύουν τις βιομηχανίες τους. Θεωρεί ότι είναι πλέον αρκετά δυνατές ώστε να αντέξουν τον ανταγωνισμό των ανεπτυγμένων χωρών.

Το εθνικό συμφέρον είναι η αλήθεια

ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Η πολιτική όπως τη ξέραμε πάει περίπατο. Μας τελειώνει και μαζί της τελειώνουν και τα μέσα ενημέρωσης-μηδέ εξαιρουμένων και των «μοδάτων» του διαδικτύου- που την επέβαλαν προκειμένου να φτιάξουν το πολιτικό σύστημα στα μέτρα τους. Οι ωραιοποιημένες καταστάσεις, οι ανέξοδες υποσχέσεις και τα «καλοπιάσματα» που εξέθρεψαν τον λαϊκισμό, τώρα πλέον τελειώνουν μαζί με τα δανεικά.

Οι αγορές απέναντι στους ηγέτες

ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Η επιθετικότητα των αγορών δεν αφήνει καμία πλέον αμφιβολία για ποιους λόγους φθάσαμε έως εδώ, και σε ποιους οφείλεται γιατί φθάσαμε στην αποδόμηση της πολιτικής σε όλη την Ευρώπη. Ήταν μοιραίο ότι θα συνέβαινε και συνέβη.

Η Ελλάδα μετά το ΠΑΣΟΚ

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ
Η εικόνα έχει κατακλύσει από το πρωί τους τηλεοπτικούς δέκτες. Δηλαδή, το μεγάλο και ζωηρό παράθυρο αμεσότητας, μέσω του οποίου μια κοινωνία σε κατάθλιψη παρακολουθεί επεισόδια από μια ζωή… σε συνέχειες. Τη ζωή στην Ελλάδα μετά το ΠΑΣΟΚ, που ωστόσο δεν είναι απαλλαγμένη από κακές συνήθειες και στρεβλώσεις. Τουλάχιστον, όχι ακόμη.

ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: «ΕΧΑΣΑΝ» 10 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


«Χάθηκαν 10 εκατομμύρια ευρώ που προορίζονταν για την σίτιση των απόρων και των αστέγων στην Ελλάδα ενώ οι άστεγοι στη χώρα μας ξεπερνούν τις 20.000, σημειώνοντας αύξηση μόνο τον τελευταίο χρόνο κατά 25%», καταγγέλλει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Παπανικολάου, επικαλούμενος την επίσημη απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γ. Παπανικολάου.

ΚΟΛΑΦΟΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤτΕ

Η πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κατά την τελευταία διετία ήταν αδιέξοδη. Οι θέσεις της ΝΔ επιβεβαιώνονται εκ του αποτελέσματος:
- Τον Οκτώβριο του 2009 η Κυβέρνηση Παπανδρέου παρέλαβε το συνολικό δημόσιο χρέος στα 298 δις ευρώ. Μέσα στα δύο αυτά χρόνια που ακολούθησαν, παρά τα αλλεπάλληλα επώδυνα μέτρα και τις βαριές θυσίες των Ελλήνων, το χρέος αυξήθηκε κατά 62 δις ευρώ για να φθάσει σήμερα στα 360 δις ευρώ!

Νέες κατηγορίες εργαζομένων στην υγεία, εξαιρούνται από την εφεδρεία

Επιστημονικό προσωπικό, νοσηλευτές, παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό εξαιρούνται από το πρόγραμμα της εφεδρείας σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας, που εστάλη προς όλες τις διοικήσεις των νοσοκομείων.