Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ


Ασφαλτικές εργασίες στην Παλιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς 

Ασφαλτικές εργασίες σε τμήματα της Παλιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024 με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Με επιτυχία η παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής της Μαρίας Ταπακτσόγλου-Μπούλη στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία “Ανατόλια”

     από αριστερά: Γιάννης Μάγρας, Κωνσταντίνα Φραγκούλη, Μαρία Μπούλη, Φώτης Κουτσαμπάρης, Τιτίκα Αρβανιτάκη, Νέλλυ Δελή, Γαλήνη Καριοφυλλίδου



Σε ποιητική ατμόσφαιρα, συναισθηματικά φορτισμένη, με μοναδικές απαγγελίες έγινε το βράδυ της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου η παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής της Μαρίας Ταπακτσόγλου-Μπούλη με τίτλο “Μια ανάσα δρόμος είναι η ζωή μας” (εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία) στη φιλόξενη αίθουσα του Πολυχώρου Μαλλιάρης-Παιδεία “Ανατόλια”, Δ. Γούναρη 39, στην Καμάρα.

Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων και εργασίες καθαρισμού στην επαρχιακή οδό Σοχού - μέχρι διασταύρωση Νιγρίτας



Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων και εργασίες καθαρισμού ερείσματος στην 11η επαρχιακή οδό, στο οδικό τμήμα από τον Σοχό μέχρι και τη διασταύρωση της Νιγρίτας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, με ώρα έναρξης στις 08.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.