Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο και τον Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Κώστα Γκιουλέκα


Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο και τον Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης Κώστα Γκιουλέκα είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του, στο Κτίριο Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – όρια νομού Καβάλας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας



Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- όρια νομού Καβάλας καθώς και στους κλάδους σύνδεσής της θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Τη νέα κοινωνική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας «Μέλημα – Γέφυρες Αλληλεγγύης» παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Α. Τζιτζικώστας με την Αντιπεριφερειάρχη Μ. Δερμεντζοπούλου



Τη νέα κοινωνική πρωτοβουλία «Μέλημα – Γέφυρες Αλληλεγγύης» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνα Δερμεντζοπούλου.