Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό Ν. Ρύσιο- Ταγαράδες- Αγία Παρασκευή – Σουρωτή- Βασιλικά



Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στην 30η Επαρχιακή Οδό (Ν. Ρύσιο- Ταγαράδες- Αγία Παρασκευή – Σουρωτή- Βασιλικά) προγραμματίζει να πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, με ώρα έναρξης στις 07.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ο ΟΣΕΘ στη νέα εποχή των μετακινήσεων - Προμηθεύεται έξυπνες κάρτες μετακίνησης μέσω Διεθνούς Διαγωνισμού

Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου η κατάθεση των φακέλων

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, προκήρυξε ανοιχτό Διεθνή Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την προμήθεια 960.000 «έξυπνων» καρτών, με τις ακριβείς προδιαγραφές της «ΤhessCard», όπως παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 18/18-09-2024), με ισχύ για σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024.

Εργασίες κοπής πρασίνου στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και συντήρησης οδοφωτισμού στην επαρχιακή οδό Θεσ/νικης - Μηχανιώνας


Εργασίες κοπής πρασίνου στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες κοπής πρασίνου στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης προγραμματίζει να πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 6.00 το πρωί έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.