Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΟΣΕΘ υλοποιεί τον ανασχεδιασμό των αστικών συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης

Παρουσιάστηκε η έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου «ThessTicket» και της κάρτας «ThessCard»

Τα βήματα για τον τελικό ανασχεδιασμό των αστικών συγκοινωνιών ενόψει της λειτουργίας του Μετρό συζητήθηκαν σε ειδική εκδήλωση του ΟΣΕΘ και του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με θέμα το Νέο Συγκοινωνιακό Χάρτη της Θεσσαλονίκης, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, βουλευτών, αυτοδιοικητικών και εκπροσώπων φορέων και αρχών της Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Αλλάζουν τα λεωφορεία και ξεκινά το μετρό - Το νέο εισιτήριο

Όσα αποκάλυψε σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Τον νέο συγκοινωνιακό χάρτη της Θεσσαλονίκης καθώς και τις ενέργειες που έχουν γίνει για την ενίσχυση του στόλου των λεωφορείων ενόψει και της λειτουργίας του Μετρό, αποκάλυψε σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, κατά τη διάρκεια σχετικής ημερίδας.

Εργασίες στο οδικό δίκτυο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες κοπής πρασίνου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΟΣΕΘ: Νέα μέρα για τις συγκοινωνίες της Δυτικής Θεσσαλονίκης - Νέα δρομολόγια από τον ΟΣΕΘ συνδέουν την ΒΙΠΕΘ με τη Θεσσαλονίκη


Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) ανακοινώνει την έναρξη νέων δρομολογίων που συνδέουν τη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης (ΒΙΠΕΘ) με το κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη που ενισχύει τις μεταφορές στη δυτική Θεσσαλονίκη και διευκολύνει τη μετακίνηση των χιλιάδων εργαζομένων που απασχολούνται στη μεγαλύτερη βιομηχανική περιοχή των Βαλκανίων.